/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +2
    Rica ederim biliyorsaniz cevap verin;

    1- Abdullah ocalan yakalandiginda koalisyon ortaklarindan olan sayin Devlet Bahceli idamin kaldirilmasina onay vermek yerine neden istifa etmedi?
    2- Guzelim ülkü ocaklari neden kaldirildi?
    3- Mhp, Suan tek derdi iktidari dusurmek isteyen diger partiler gibi sadece iktidar partisine yuklenip nasil olurda Hdp gibi vatan haini bir partinin rahat hareket etmesine izin veriyor, ne sosyal medyada ne mitinglerinde belki bir iki kucuk cumle disinda neden beklenileni soylemiyor?
    4- (genel bir soru) Bu nasil bir zihniyettir ki iktidar partisini dusurmek icin vatan hainleri ile bile is birligi yapilacak duruma dusuldu?
    5- Adana belediye baskaninin sehre tatmin edici hizmet getirmedigi, olan ihaleleri yandaslarina peskes cektigi soylentileri hic arastirildi mi?
    ···
    1. 1.
      +3
      elimden geldiğince açıklamaya çalışıcam güzel kardeşim.

      1- öcalan denen mahlukatın anlaşmayla alındığını cümle alem biliyor.o adam canlı tutulmak üzere türkiyeye verildi karşılığında dağ kadroları bertaraf edilip silindi.o adamı öldürmek yanı anlaşmayı bozmak tekrar yapılanmanın kapılarını açardı pkkya.

      2- ülkü ocakları kaldırılmadı içindeki mafyalar pasifize edildi.

      3-4-hdp vatan haini eyvallah da akp onun 2 katı vatan hainidir. hdpyi bu kadar büyütüp besleyen yüzde 9 lara çıkmasını sağlayan akp ve onun oluşturduğu herakat odalarındaki operasyonlar sayesindedir. hdpnin inmesini istiyorsan önce akpyi indireceksin bunun denklemi bu kadar basit.

      5-valla kardeşim ayakkabı kutuları varken kimse dönüp adanaya bakmaz kusura kalmıcaksın.
      ···
    2. 2.
      0
      Sevgili kardesim emek sarfedip verdigin cevaplar icin tesekkur ederim..
      Lakin tum cevaplarini curutebilecek ve yorumlayacak tezlerim var. Sordugum her sorunun cevabini biliyorum. Ama dallanip budaklanmasini istemiyorum.. milliyetciligimin muhalefet ederken farkli algilanmasini istemiyorum.
      Tekrar tesekkurler, hoscakalin
      ···
   tümünü göster