/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    1) yas kac olursa olsun 1000 yillik kacan kovalanir felsefesi neden gozlemledigim kadinlarin bir cogunda hala gecErlidir
    2) iliski oncesi ve sonrasindaki degisim orani erkek ve kadin orantisinda neden daha fazladir, neden istekler degisir
    3) sevgimi daha onemlidie ekonomimi 2side dengeli olmasi cok zor bir olasilik oldugundan hangisi daha onemlidir
    ···
    1. 1.
      +1
      1) Erkek için de aynısı geçerlidir ve insanlar mücadele etmek isterler devamlı ve egolarını eden birini tekrar kazanmak nasıl çocuklar oynamadığı oyuncağı misafir çocuğu gelince nasıl paylaşamıyorsa o hesap.
      2) Çünkü başta ilk 5 6 ayda lay lay olm takılırken artık 2 malum kişide birbirine iyice sahip olduğu için gerçekleri görmeye başlar ve asıl istekleri ortaya çıkar.
      3) Şu an evlenme çağına gelmiş bir kız için saygı ve ekonomi daha önemli bir de ilgi sevgi olmasa da olur kafasında olanlar bile var.
      ···
      1. 1.
        +1
        Egomu egonun oldugu yerde ask sevgi yoktur ortada pazarlik vardir bence. saygi ve ekonomiye gelince ekonominin kiz icin onemli oldugunu anlayan erkekten nekadar saygi beklenir. ekonomi yani paranin oldugu yerde arz talep iliskisi vardir buda ortada duygularin yerini satin alinabilen mal iliskisi dogmazmi ve bu durum dogrultusunda hangi kadin kendini metalasmis mal sifatinda olmayi kabul edebilirki. benim ekonomik sartlarimla degerlendiren bir insani bem hangi sifata koyabilirim kalbimi ruhumu actigim bir varlikmi yoksa kalbine ruhuna sahip oldugumu dusundugum ama aslinda satin almis oldugum bir metami.
        ···
      2. 2.
        +1
        Evet dostum sen daha iyi açıklamışsın ben pek anlatamadım.
        ···
   tümünü göster