/i/Devlet

  1. 1.
    +15 -1
    1 ocak 1951 tarihinde Solhan bingölde dünyaya gözlerimi açtım. Adaha sonra jandarma olarak bingölün genç ilçesinde görev aldım. Kasım 1975 askerden geldiğimde mit için çalışmaya başladım. tabi bu görünmeyen görevdi görünen görevim ise elazığ da ferro krom tehsislerinde puantör olarak çalşıyordum.
    4 yıl içinde pkk adında bir örgüt ses duyurmaya başlamıştı. Bizede üst mercilerden emir gelmişti. Pkklı gibi giyinip pkkların arasına karışıp istihbarat topluyordum. Lakabımda ozamanlardan kalmadır. Diğer teröristlerden ayırt edilebilmek için yeşil fular kullanıyordum. Daha sonrasında Öcalanı öldürmek için emir verilmişti lakin 3 ay sonra bundan vaz geçtiklerini bildirdiler. bende kızıp isyan ettim, haliyle beni vatan haini ilan ettiler. Sonrasında tekrar derinlerde çalışmalara devam ettim. Fkata işlerin giderek birbiri ile olan ilişkileri karışmaya başlayınca 1996 yılında şamda izimi kaybettirdim.
    Tabi o sıralar devletin bir diyer üvey oğlu susurluk kazasında ölüp ifşası ortaya çıkmıştı(ufuk)bu sebeple izimi kaybettirmiştim. çünkü devletin bekası için geberttiğim şerefsizlerin bilgileri birileri tarafından sızdırılmıştı. sonrasında sağolsun Mesutçuğum öldüğümü ilan etti ve tamamen rahatlamıştım.
    Yanlız susurluk kazasında ortaya çıkan blgiler beni tekrar diriltmişti. akın birdalın ipini çekmemle susurluk raporunda 12 sayfalık kendime bir yer edindim.
    Tabi bu raporda yüzeysel olarak bahsedeyim. Ahmet demir, Mehmet kırmızı gibi kod adlarım deşifre eden mit ve jitemle iş birliği yaptığımı belirten yazılar mevcuttu.
    sonrasında devlete lazım olduğum anlaşılıp dosyam kapandı. Sabancı suikastçısı dhkp-cli mustafa duyarın yakalması görevi vs vs vs.s.Yakalayıp teslim etmiştik. Teşkilatta bir an da efsaneleşmiştim. Yeşil kod adı özel bir time verildi. benim gibi yılardır güney doğuda faliyet gösteriyor.

    son olarak Üsküdarın bir mahallesinde emekli bir polis kimliğinde yaşıyorum.

    gerekirse tekrar K*rt avlamaktan çekinmeyeceğim.
    ···
   tümünü göster