/i/Devlet

  1. 1.
    +3 -4
    S.A. arkadaşlar ben webgecmisi benim yazılarımı okumuş arkadaşlar az çok beni bilir. Bu başlığı açmamın sebebi yurt dışı sosyal medyada çok yoğun bir şekilde bilgi kirliliğinin var olmasıdır. Arasıra şeytan fitnesi olan Irkçılık batağına düşsenizde vatan sever insanların ekseriyetinizi teşkil ettiğinin farkındayım. Yurtdışı internet medyasında aşağıdaki başlıklar

    1-Ermeni Soykırımı yalanı - Karabağ sorunu
    2- işid ile mücadele üzerinden PKK propagandası
    3- israil'in Filistin ilüzyonu
    4- Çin'in Uygur, Tibet zulümleri
    5- Myanmar budistlerin müslüman katliamları
    6- Rusyanın Türklere soykırım ve Tatar ırkçılığı
    7- Türk sivillerin bulgar komitacılarca katli
    8- Bosnalıların Sırplarca kendi devletlerince sistematik soykırıma uğraması.

    Arkadaşlar ben herşeyle mücadele edemiyorum şahsi bazı işlerim oluyor. Ayrıca şuan Türkiyede değilim. insanlara cevaplarım araştırmalarım saatler sürüyor. Eğer bu ülke için site içerisinde genellemeler yapıp Kürtlere küfür edip klavye delikanlılığından fazlasını yapmak isteyen varsa bu başlık altında veya duruma göre özelden haberleşelim. Bir plan oluşturalım ve başlıca sitelerde yalanlarla beslenen yabancı ülke halklarına doğruları anlatalım. Yıllardır Müslümanlar ve Türkiye halkı olarak hakkımız yeniliyor. Başta ingilizce olmak üzere çeşitli dilleri bilen Türk Kürt Ermeni Alevi Mecusi Ateist kim olursa olsun vatansever panpalarımı bu başlık altında bekliyorum.

    Not-1: Lütfen ama lütfen Türkiye iç siyasi partileri bu işe karıştırmayalaım. Bunun sebebi bir kısmınızın sevdiği bir partiyi diğeri sevmeyebilir. Amacımız hakkın tesisi olsun sidik yarışı değil.

    Not-2: Bu başlığın altına büyük harflerle yol haritasında izleyeceğimiz maddeleri yazacağım. Lütfen yorumlarınızı ilgili kategorilerin altına yazalım ki izleyeceğimiz yolda bir karışıklık çıkmasın.
    ···
   tümünü göster