/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +3
    2 sene sonra akrabanın birinin yardımıyla ülkerin taşeron firması olan bilen bilir belki bizim servis adı altındaki yere girdi. artık günler o kadar berbat geçiyorduki anlatamam borçlar birikmiş Allahtan eve kira vermiyoruz. Sıkıntılardan okulda doğru düzgün gitmiyor ama o kadar uğraşıyorlarki okumam için anlatamam. Liseyi zarzor bitirdim bu arada. Amcamlara gelirsek adamlar 2incı 3üncü evi aldılar biz hala borçlarla güreşiyoruz 17 yaşına gelince lise bitti ( o zamanlar lise 3 yıl ) ben bitirdim lise 4 yıla cıktı hayattaki en büyük şansım budur heralde.
    Bende babamın sayesinde bizim servise girdim başladım çalişmaya maaşı alıyorum veriyorum anneme arkadaşın biri yazmışya hani çok sevindim diye lan alıyorum 600 lira para annem aylık 50 lira veriyor nasıl seviniyorum anlatamam hem eve yardımımın dokunaması hem cebimde paramın olması anlatamam
    Bill gatesin zutunu minciklayım varmı benden kıralı zaten o yaşıma kadar parayla pulla bir işim olmamış fakirlikten ağzım kokuyor define bulmuş gibi seviniyorum benden kralı yok. Mahallede arkadaşlara gazoz ısmarlıyorum falan. ondan sonra durumumuz biraz düzelir gibi oldu derken felek yine çanlarını şıngırdattı. Dinleyen olursa diger mevzulara geçicem amacım prim yapmak değil prim yapmak olsa başlık açar şunu nasıl giptim falınıza bakıyorum beni giben varmı gibisinden başlık açardım.
    ···
    1. 1.
      0
      annem yüzüğü parmağına takınca çok sevindi diye ben yazmıştım panpa , senin de eline koluna sağlık dinlemedeyim
      ···
   tümünü göster