/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6
    Etmeye çalışıcam zaten panpa yarın bi yerlerden para bulup abinin eline sıkıştırmayı düşünüyorum, daha önce böyle bir şey yapmadığım için karşı tarafı incitmeden parayı nasıl verebilirim onun düşüncesindeyim şuan.
    ···
    1. 1.
      +15
      Panpa boyle yardimlarda cok bulundum ben, yarin giderken yiyecek birseylerde gotur karpuz peynir gibi iste sende bul birsey boyle atistirmalik gotur birlikte yiyin adamlarinda eve fazla goturmesi icin biskuvi falan da al yanina kouacagin parayida posetin icine koy onlar evde o parayi gorurler zaten posetin icindekini, sahsen ben sokakta yasayan insanlara ceket falan veriyorum verirkende ceplerine 20-30lira gibistiriyorum.bir de eger yakinsa sana ara ara git boyle lazimlik gonder tek basina kalkamazsan altindan bir baslik ac mod secimine tasiriz yardim amacli herkes 3-5lira cikar.
      ···
    2. 2.
      +4
      Panpa ben elimden geldiği kadar yardım edicem zaten ama benim istediğim abimizin işlerinin bir an önce düzelmesi
      ···
    3. 3.
      +7
      Okuldaki arkadaslarinada bahset hatta okul kuluplerinde sosyal yardimlasma kulubu var yani cukurovada boyle bir kulup var surekli yardima muhtaclara yardim ediyoruz okulunda bak varsa boyle bir kulup onlara bildir bu durumu, adanada olsa kulupce gider hepimiz ayakkabilarimizi oraya tamir ettirirdik hem adami dilencilik gibi olmaktan kurtarirdik hemde para kazanirdi. boyle varsa okulda boyle bir kulup soyle onlara
      ···
    4. 4.
      +4
      Panpa bende bunu istiyorum zaten, dilenci gibi para verip adamcağızların eğilen boynunu daha da eğmek yerine işini yaparak parasını kazanmasını sağlamak.
      inşallah başlık işe yarar da abimizin işleri iyiye gider ve yüzü güler
      ···
    5. 5.
      +1
      şansa bak lan yarın antalyadayım. gece 5'te otobüsüm var şimdi. amk bana da fakirlikten ttnet icra çakmış mahkemede işim var ama dediğin yeri biliyorum bir uğrarım yakından bakar selam veririm.
      ···
    6. 6.
      +1
      burak ne kadar arkadasn varsa hepsine mesaj at yirtik ayakkabilari varsa gotursunler
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster