/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 101.
    +3 -1
    Aylar yıllar sonra ilk defa bişey yazmak için üyeliğimle girdim.Ne kuranda yazıyor diyen haklı ne kuran önemsiz diyen.
    Önce şunu belirteyim çok gerekliliklerini yerine getirmesemde müslümanım Allah'ın varlığına inanıyorum.
    Beyler şimdi en basitinden hasta olduğunda doktora gidersin sonra Allah'a dua edersin değil mi? işte sizin olayda böyle bişey tevekkül etmek.
    Önce bişeyi bulmalısın ki sonra kuranda yazıp yazmadığını anlayabilesin. Ateist dediğiniz hayatını bilime adamış insanlar yıldızı buluyor elementi buluyor sizde oturduğunuz yerden kuranda yazıyor diyorsunuz.Yok öyle dünya. Evet kuranda birçok şey yazıyor.Ama ne kuran önde ne bilim önde diye salakça bir tartışmaya girmeye hiç gerek yok. Bilimsel kanıtları kabul edin. Herşeyi Allah yapmış diye geçseydik şimdi atlarla ulaşıma devam ediyorduk.Din hamur gibidir.O hamura şekil vermek sizin elinizde, gülde olur silahta.Siz böyle konuşarak kendine taş atanlara gül veren peygamberimizin izinden gitmiş olmuyorsunuz ateistlere silah olarak kullanıyorsunuz. Hadi şunu da Açıklayın hadi bunu da açıklayın durumuna getiriyorsunuz durumu. Gerek yok böyle tartışmalara dinde bilimde önemli şeylerdir karşılaştırma yapmak gereksiz.
    ···
    1. 1.
      0
      Kesinlikle katılıyorum. inanç bu adı üstünde kanıt yok isteyen inanır isteyen inanmaz . Ben inanmamayi sectiysem bundan ben sorumluyum
      ···
      1. 1.
        0
        Sen prim yapma lan adamin yazdigindan
        ···
      2. 2.
        0
        Sen burada efe aydaldan prim yapmiyon mu huur
        ···
   tümünü göster