/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5 -3
    gördüğüm bütün derbilerdeki en ezik tarafın bulunduğu derbi fenerbahçe-galatasaray derbisindeki fenerbahçe takımı. olum 6-0 skorla tabi ki dalga geçecekler. en doğal hakları ama başarılarla dalga geçmek nasıl bir ezikliktir ya rab. kupalarla dalga geçebilecek tek takım fenerbahçedir.

    gelin 2002'ye gidelim. sırf galatasaray 3. yıldızı aldı diye gittiler formalarına yıldızla donattılar. bu ne aq? hürgeneral misin sen?


    futbol federasyonunun "beş şampiyonluğa bir yıldız" uygulamasını müteakiben, galatasaray'ın 15. şampiyonluğunu kazanıp 3. yıldızı takması ve "herkes rütbesini bilsin" geyiklerinin başlaması üzerine, ezeli rakibimiz fenerbahçe'nin protesto amacı ile giydiği bol yıldızlı formadır. bu şekilde rakiplere "siz yüzbaşıysanız biz hürgeneraliz" mesajı verilmiş, yıldız uygulamasının camia tarafından giblenmediği imajı uyandırılmaya çalışılmıştır.

    tabi, ertesi sene fenerbahçe de 15. şampiyonluğunu kazanınca bu forma da rafa kalktı doğal olarak. futbolcular dışında kimsenin üzerinde görmedim. alana, ne bileyim arkasına isim yazdırana falan da rastlamadım.

    şimdi gelelim güncel haberlere





    puhahaha bu ne şimdi dıbına koyım? 13 sene evvelki yaptığınız ezikliğin min. hali. altta 1912 since yazıyor yukarıda 1907'den beri yazıyor. böyle bir mallı olamaz. fenerli olsam üzülürdüm.
    ···
   tümünü göster