/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +3 -9
    Senin aklini, beynini, mantigini gibeyim ben. Ulan bu kuran madem bize indi neden böyle gotunden sifreler uydurmusta herkesin anlayabilecegi gibi soylememis. Anca zütünüzden element uydurup yazin durun.
    ···
    1. 1.
      +2
      yok be panpa bunlar da uydurma zaten kimse açıklmamış gelmiş burda bizi yiyor yok bunla bu eşit diye.
      bir islamcıya sormuşlardı gün kelimesi kuranda kaç kere geçiyor diye , yapılan analizlere göre 475 , ama gerçek anlamında 365 kere demişti.
      ben de hasgibtir ulan ordan demiştim kimi yiyon ulan sen muallak : )
      ···
    2. 2.
      +1
      Panpa geçse nolcak sanki. Diyelim ki geçiyor ne anlama gelir bu? Kuranin sifresi varmismis. Madem bu kadar sifre var biride ciksin bilimle ilgili bir sey soylesin. Bunlar anca bir sey bulunduktan sonra bak bu zaten yaziyordu diyip kilifina uydururlar.
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        @1 de havaya girmiş ateizmi çökertmiş gibi yazmış bir de bunları ahahahaha
        koduğumun mal @1 'i seni.
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        Zaten apacik yazılmış ayetler. Oku idrak et. Sifrelendirmis Allah. Bilimsel veriler yerlestirmis. Senin gibi salaklara da hadi o zaman siz de Allahin sozleri gibi sözler indirin demis. Bu kadar kusursuz bir kitabi siz yazin hadi demis. Tek isi inkar olan dayanagi ici kokusmus bir takim adamlarin pis dusunceleri olan yaratiklarsiniz. Allah sifre koymasa gezegenlerden bahsetmese dna dan bahsetmese bu sefer islam bilimden uzak dersiniz. Ne acayip insanlarsiniz.
        ···
      3. 3.
        -1
        Ahahahah ulan ne salak adamsin sen mantigina sokayim senin. Anlamıyorum sizin beyin nasil calisiyor arkadas. Simdi aptal bir duşünmeye çalış . Bu kuran bize indirilidigine gore herkesin okudugunda herseyini anlamasi lazim. Icinde 365 kere gün ggeciyormus. Bunun şifre neresinde. Bana kurandan bir tane zütten uydurma olmayan apaçık yazan sağlamindan bir bilimsel yazi göster. Fizik olur Astronomi olur. Mesela 600 lü yillarda dünyanin dönüs hizi bilinmiyomu misal veriyorum kuran neden yazmamis dünya su hizla donuyor diye. O zaman derdik ki ulan harbiden de bu allahin isi. Ama yok siz anca gotunuzden uydurum. gibtigimin salaklari sizi.
        ···
      4. 4.
        0
        Muhasebeci defteri mi lan bu din kitabi salak. Sana dönüş hızını da vermis olabilir. Kuran 365 uzerine değil 19 uzerine kodlanmis. Ayrica zit kelimeleri esit sayida vermis. Yildizlardan gezegenlere anne karnindaki bebekten ayakta işemeye kadar ayrintili bir din ve bilgi bu. Araştır bak. Korkma iman etmezsin.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster