/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    -2
    1:faizin düşürülmesi uzun vadede kaybettireceğini düşünürken merkez bankasının bu sırada çay içeceğini düşünmekte mantıklıdır.
    2: mitin görevi olarak şunlar söylenebilir. süleyman şah operasyonu. yabancı gazetelerin sürekli fidanı kurcalaması. patlamaların azalması ve patlama sonucu oluşan olayların sakinliği.
    3: tamam hepsi şahinlerle takılsın. sonra dışarıdan bakan avrupalıda türkiye fakir desin. imaj zedelensin ve yatırımlar için gerekli olan karizma sağlanamasın. o arabaya ahmet oturmuyor.o arabaya ülkenin seçilmiş kişisi oturuyor. atatürk de oturdu başkasıda oturacak.
    4: kürtçe konuşulması yasaktı. o aval aval bağıran aleviler aleviyim diyemedikleri zamanları hatırlasın.10 yıl öncesinde kürtlerin parti olarak seçime gidileceği dense millet kıçıyla gülerdi.
    5: hayvanat bahcesi müdürü getirilmedi. hayvanat bahcesi müdürü sadece basınla ilgili bölümün başına getirildi. senin o kastettiğin bölüme 2 mühendis getirildi.ve bu mühendisler tam donanımlıydı. güzel araştır.
    6:gerçek milliyetcilik cadır kurup ata binmek değil yazılım yazmak birşeyler üretmektir bu vatan için.

    not: türkü sadece islamla bağdaştırmakta yanlıştır. eğer sadece islamla anılırsa türklük zamanla belli değerlerini kaybeder ve asimilasyona uğratır. ondan dolayı din kitap derken türklü'ğü hiçe saymakta andavallıktır.
    ···
   tümünü göster