/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    0
    Panpa benim zevkime hiçbir özelliği uymuyor o hatun bu birincisi. ikincisi kaş göz yapıyorsa gibimde olmaz açarım telefona bakıp ego kasarım.
    ···
    1. 1.
      0
      helal panpa sen cok kız düşürürsün. kızlar kendileriyle ilgilenmeyenleri sever. zaten düşürüyorsundur dimi?
      ···
      1. 1.
        0
        Yok panpa o taraflarda bezim yok arkamdan çok ağlayan olmuştur belki ama dediğim gibi o taraflarda bezim yok.
        ···
      2. 2.
        0
        olsa fena dusurursun belli panpa ama allah kuran sünnet peşinde olmak lazım. cennette 70 huri var panp o daha fazla. :D
        ···
      3. 3.
        0
        Aynen de ben o huri meselesini kafama takmıyorum yani onun için uzak durmuyorum.Bu devirde ne olacağı belli olmuyor fuhşiyat çıplaklık normal gibi gösteriliyor ama mahrem.Ben fazla dindar değilimdir ama dinime bağlıyım.Bir defa bır kıza harbi aşık olduğumda çıktım ayrıldık 2 sene acısını çektim falan.Ya yoruyor insanı zaten hiç gerek yok böyle şeylere. Egom var bir de hani egolu insanları seven de var sevmeyen de.
        ···
      4. 4.
        0
        aynen kardeşim. insanlara normal gelince farklı şeylere yöneliyorlar ve o iğrenç şeylerin hepsi (cocuk yada ölü ferresi) çıplaklıkların normalleşmesinden. insanları hayvanlaştırmaya çalışıyorlar. biz çok zor devirde geldik. insan dogduk ins insan ölürüz.
        ···
      5. 5.
        0
        Aynen inşallah. Allah nefsin arzularından bizi korusun.Âmin.Ya şimdi böyle diyoruz da böylr kıçı başı açıık gezen kızlara sinir oluyorum tahrik olmamak elde değil yapçağımız tek şey yanlış anlamaması ve malafata hakim olmak için kaldırım değiştirmek :D
        ···
      6. 6.
        0
        kardeşim çok memnun oldum. keşke dinimizi hep senin gibiler temsil etse. huur cocukları müslümanım diyip insanları sogutuyor. senin gibi müslüman zor bulunur. helal.
        ···
      7. 7.
        0
        Eyvallah ben de çok memnun oldum. Hadi iyi akşamlar.
        ···
      8. diğerleri 5
   tümünü göster