/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -1
    Arkadaşlar anlatımın çok sıktığını düşünmeye başladım bu yüzden size genel olarak olayları özetleyip sizin istekleriniz doğrultusunda birşeyler anlatma kararı aldım. Yani size herşeyi kısaca özetliyeceğim ve siz şununla olanları şu nasıl oldu niye böyle oldu gibi sorular sorarsanız devdıbını getireceğim. Kötü bir anlatım oldu ama anladığınızı umuyorum.

    Öncelikle Altayla geçirdiğim ilk resmi Coca Cola gelişim ligi u-16 da bölge şampiyonu olup türkiye şampiyonasına gittik burada Beşiktaş'la 0-0 berabere kaldık.O zamanların gözde oyuncusu muhafazid Demirci bu maçta oynamamıştı ona karşı kaldığımız hotelde çok bilenmiştim hareketleri falan hiç hoşuma gitmiyordu. Gruptaki diğer rakiplerimiz ve Bolu ve Gaziantep'e de mağlup olup turnuvaya grup aşamasında veda etmiştik.

    Lise olarakta kulübüme gayet yakın olan Kipa Lisesini seçmiştim bu lise Bucaspor kulübünün pilot okuluydu yani onların alt yapısında ki oyuncuların hepsi bu lisede okumaktaydı. Salih Uçan'la tanışmamızda o şekilde oldu okul takımı olarak o sene namağlup izmir şampiyonluğu, Türkiye Şampiyonluğu kazandık. Dünya Liseler arası Futbol şampiyonasında da dünya 3.sü olduk daha sonra iran'I temsil eden kulübün kendi lisesi dışında adam oynattığı anlaşılınca bize Dünya 2.liğini verdiler.Bu rekorumuz bu sene Trabzon Erdoğdu Lisesi tarafından kırıldı.Bu turnuvada şuan dört büyüklerin transfer dedikodularında olan Batuhan işçiler ve Roma forması giyen Salih Uçan'nın kaptanlığını yaptığım maçlar oldu 2.kaptandım.10 numaramız Salih'ti ben ise 9 numaralı formayı giyiyordum. Açık konuşmak gerekirse lisenin başarısında Salihten daha çok katkım olduğunu söyleyebilirim :D
    ···
    1. 1.
      0
      Amk desene salih senin sayende senelik 10 trilyon kazaniyo ama sen en fazla 100bin tl
      ···
      1. 1.
        0
        O sene Türkiye Şampiyonasında gol kralı bendim takımın en skorer oyuncusuda bendim haliyle ama Salih o dönemde bile milli takım forması giyiyordu her zaman yetenekliydi yani halada öyle inkar edilemez ama turnuva bazında baktığımızda çok büyük katkılarım oldu bu şampiyonluklar ve başarılarda.
        ···
   tümünü göster