/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 176.
    +9
    inciden soğudum amk bu ne. Beyler kendinize gelin anldıbını bilmediğiniz üç beş kelime ile laga luda yapıyor. Zannetmiyorum ki marksın kapitalini okumuş olsun cilt cilt. Ve size şunu da söyleyeyim burada yaptığı şeyin adı demagoji. Tek konuda çok iyi insan pgibolojisi sizi nasıl etkileyeceğini biliyor. Adam pragmatistim dediği halde seni pragmatist sandık k. bakma diyenler var. Klişe üç beş cümle ile devrimi anlatıyor ki devrimci düşüncede bu binler çok iyi anlatılır. Tek sözüne katılıyorum çok okuyun çok çalışın kendinizi geliştirin.

    Yelizle rüzgar a gelince de alan razı veren razı başka insanlarında canını yakmadan ilerlerler umarım. Sonuçta hepimiz biliyoruz ki rüzgar işçi olup yelize böyle davransa suratına bakılmazdı. Yine gördük ki beyefendinin %70i ego.Bir iki sene sonra heyecanı bitip eski haline dönüp kapının önüne koyarsa şaşırma yelizcim. Hatta moralini düzeltmek istersen yaz sana nasıl mutlu olacağını unutacağını anlatayım gidip anıl gibi saf çocuklara umut verip arkadaşıyla takılıp başka insanlarında canını yakmayınız.

    Dipnot: incicilere serkan için sahibiniz demeyi sisteme bağlayıp iyi kurtardın paçayı dikkat dağıtma tekniklerine hakimsin tebrikler bin. Sana bir tavsiye yarın öbür gün kriz olur vs oyuncaklarını gücünü alırlar elinden işçi olursun o zaman sistemi tanırsın. Anlattığın gibi olmadığını anlarsın.

    Beyler huzur para da değil aşkta dostlukta emin olun. Kendi iradenizle yaşayacağınız taş çatlasın 50 sene kıymetini bilin.
    ···
    1. 1.
      +3
      yazdıklarının tamdıbına katılıyorum fakat yeliz gibi güce tapan, önüne gelene umut dağıtıp zengin bir yürüyen ego bulduğunda direkt onun kucağına atlayanlar olduğu sürece aşkta da huzur zor.
      ···
    2. 2.
      +1
      haklısın panpa sana katılıyorum değer ve kıymet bilmeyen işçi sınıfıdır ve herkes bu sınıf üzerinden edebiyat yapar. Bazı insanlar şanslı doğar her imkanı vardır her türlü kendini eğitir geliştirir ama bir tarafı her zmn ekgib kalır bir de diğer kısım şanssız doğar çok şey ister ama çok az şey alır. Sonrada binin biri gelip bunları elde etmek sizin elinizde şöyle böyle diye konuşur. Orada demiş bende acılar çektim fln fln lan sanki bizim önümüze koydular da biz istemedik sanki biz hiç acı çekip mutsuz olmadık.
      ···
    3. 3.
      +2
      ben katılmıyorum birader. insan karakterinden bellidir yelizde karakterinden nasıl bir kişiliği olduğunu belli etmiştir öylesine aşık olursan üzülürsün tabi.
      ama seninle her zorluğa göğüs gerecek sevmenin aşık olmanın her zaman yan yana omuz omuza olması gerektiğini bilen birine aşık olursan, lükse düşkün keyfine düşkün birine aşık olursan aşkta huzur bulamazsın kusura bakma
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster