/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 401.
    +8
    -Lütfen araa ! Hemen simdi araa. Arkadasimi cin carpti diyince bekcininde korktugunu yüz ifadesi ve degisen renginden anladim.
    O sabah ilk yardim ekipleri, ve aksaray il jandarma komutani geldi. Vadinin sorumlusu olan yetkililer yataklarindan kalkip olay anina geldiler.

    Ilk yardim ekipleri hakani acile zütürdüler. Komutan ifademi aldi. Icerde kayboldugumuzu sonra magranin birinden cin gördügümüzü, sonrasinda arkadasimin bu hale geldigini söyledim. Yetkililer sasirmadi, daha önc ebu tip vakalarla karsilasmis olmalari muhtemeldir. Cünkü o bölgede bu tip seyler cokca yasanir.

    Ancak bu olayin vadinin ismini kirletmesi ve gelecek olan turistleri korkutup mekanin kapanmasindan korktuklari icin bana hic birsey anlatmami istediler.
    Disarda gazeteciler vardi ancak iceriye giristen sokulmuyorlardi. Gazetecilere anlatacagimi söyledim. Yetkililerden 50 yasina yakin bi adam beni kenara cekti. Komutan ise arkasini döndü.
    Bana susman karsiliginda 20 bin tl verecegini söyledi.
    aklima hakan geldi. o chevroleti geri almak icin 30 bine ihtiyaci vardi. 30 bin verirseniz anlatmam dedim. Adam kabul etti.
    Ve o gün bu yasanan esrarengiz olay gazetelere sadece basit bir kaza olarak yansitildi.

    http://imgim.com/9897incij807480.jpg
    ···
    1. 1.
      -5
      hani gece olmuştu bu haberde gündüz ulen ne cambazsın ya
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        la dıbını gibtiğimin kangren elleriyle 31 çekip duran fikretin avukatı mantığını gibiyim gece 4 te mi girmişde hemen güneş doğmuş içerde kaç saat kalmış dıbına kodumun avukatı seni dedektif prosunu amında söndürdüğüm sus gibtir git şimdi gece gece fazla küfür etmek istemiyorum
        ···
      2. 2.
        +1
        http://www.haberler.com/i...dan-dustu-3637975-haberi/ beyler haberin orjinali
        ···
    2. 2.
      +1
      hala inanıyor musunuz amk

      http://beyazgazete.com/ha...4730.487785137.1432595404
      ···
      1. 1.
        +1
        hakan 1 gece 30 yıl yaşlanmış vay aq
        ···
   tümünü göster