/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 51.
    +14 -9
    8. Sınıftaydık zorlu liseye giriş sınavının arkasından gibtiğimin hocaları hala ders anlatıyo. Yanımda da bi kız oturuyor. Elinde makas vardı, kesiyim mi kitabının köşesini diye . Dedği yer de sayfanın köşesiydi 3-4 mm çok küçüktü yani. Ben de dedim ki ou kesersen ben de senin saçını keserim dedim. Nasıl i manyaksam amk. Daha sonra işte kız üstüme gelmeye başladı hadi lan falan dedi. Kesti, tabi o kıvılcımı çakınca ben de hemen ateş aldım. iki dakika içinde kızın saçını fark ettirmeden kestim
    - " Songibici07" ne yaptın sen falan dedi, biraz gözleri doldu. Hemen lavaboya zütürdüler diğer kızlar. Olum kestiğim yer orta parmağım kadar bişeydi. Aşağı yukarı yine orta parmağım kalınlığındaydı. Ondan sonra kızlı erkekli herkes bana baktı . Herkes gibecek gibi bakıyodu . Fena sıçtım bu sefer dedim . Ders de pgibopat sınıf öğretmeninin dersiydi. Bu sefer zaten komple sıçtım. Adam bağırdı çağırdı falan bana
    - Embesil herif sen ne yaptığını zannediyorsun, aptal . Kızın saçı hiç kesilir mi diye.?... Tabi kızla bir daha hiç konuşmadık. Amk kökü sende değil mi nasılsa gene uzayacak. Hayır çok fazla da kesmedim niye böyle tepki verdi anlayamadım.
    ···
    1. 1.
      0
      sdfs sönmez keke diyor ya karının kafasını tıraş ederim diye aynen öyle yapmışın panpa
      ···
    2. 2.
      +5
      Amk azcık kestiysek ne olacak haftaya yine çıkar bu kız milleti anlayamıyorum
      ···
      1. 1.
        -2
        la gerizekalı orta parmak dediğin saç 3-4 ayda uzuyor iyi ki ebeni gibmemişler
        ···
      2. 2.
        0
        Tebrikler mallar, ibretlik tespit yaptınız...
        ···
    3. 3.
      +4 -3
      Lan dıbına kodumun malı, saçın nizdıbını bozdun. Bütün saçını aynı hizaya getirmesi gerekecek. 1 haftaya uzasa da kesmediğin yerler de uzucak. Bunu düşünemiyo musun?
      ···
    4. 4.
      0
      adam bizi müdür yardımcısına göndermişti müdür yardımcısı fena azarlamıştı nasıl içimin yağları eridi burda yazmışsın tabi nolcak falan diye kapıda beklerken aman yanlışlıkla oldu de nolur demeyi biliyosun aq çocuğu nasıl kesmiştin saçımı ya tabi kızarım orta parmak falan deildi o oh rahatladım senelerce içimde kalmıştı.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster