/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +33 -3
    facebook ya da twitter'da annem trafik kazası geçirdi diye durum paylaşan ağır maldır. bu kişinin ananesinin cenazesiyle selfie yapan embesille arasında çok ince bi çizgi vardır.

    ikincisi bu durumu beğenen mallar.

    annem trafik kazası geçirdi
    gizem bunu beğendi.

    bu ne Allah aşkına?

    geçenlerde liseden bi arkadaş ameliyat esnasındaki fotoğrafını paylaşmış. büyük ihtimalle amcası cerrah falan. şok geçirdim. ulan ayı ameliyat oluyosun doktor dizini açmış ortalık kan revan içinde bunun nesi paylaşım olma niteliğinde? tıbba bi katkı mı sağlamaya çalışıyosun? ben mi çok asosyalim yoksa bu insanlar bu işi biraz abarttı mı?

    yemek fotoğrafı paylaşan fok balıklarına ayrı sinirleniyorum. kendimden örnek vereyim. yalan yok beyler zorlu bi dönemden geçiyordum ve anonim olduğum için bunu söylemekten de çekinmiyorum çeşme suyunu kaynatıp içtiğim günlerden birinde pc başında vakit geçirirken amk evladının biri iskender fotoğrafı paylaşmış ve fotoğraf zaman tünelinde türk bayrağı gibi dalgalanıyordu.

    ulan açlıktan ölüyorum gördüm canım çekti amk bunda utanılacak bi durum yok. gurbetteyim öğrenciyim gayet doğal bi durum. be dıbına koduğum sen gurme misin? ne her yediğin zıkkımın fotoğrafını paylaşıyosun? huur çocuğu sanki vedat milor. soyadını doğru söyleyememiş olabilirim. vedat do minor. he çok özel bi gündür yıldönümü vs. özenilerek bi masa hazırlanmıştır. hatun da çekip paylaşır. buna bile eyvallahım var. ama sıradan bir akşamın sıradan olmayan bir yemeğinin fotoğrafını attığın zaman hop! orda dur! bastığın toprakları bi tanı! sen düşüncesiz bir huur çocuğusun.

    her neyse asıl sormak istediğim soru: modernlik bu mu? çağdaş olmak bu mu? eskiden bu tarz şeyler görgüsüzlük olarak adlandırılırdı beyler bayanlar. hangimiz gençliğimizde gidip bir diğerine bak amk ben dün akşam bunu yedim diye fotoğraf göstermişizdir? ne zamandan beri bunlar doğal karşılanıyor?
    yine sinirlenip yazdım bu da okunmayacak da gibimde de değil açıkçası...

    edit: aksini düşünen sadece eksi vermesin lütfen gelsin tartışalım.
    ···
   tümünü göster