/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +161 -24
    Bir HDP türküsü tutturulmuş gidiyor. Hayırdır ülkecek (bkz: Stocholm Sendromuna) mı tutuldunuz? Topluca epilepsi atağı mı yaşıyorsunuz? Halüsinasyonlar mı aldı zütürdü aklınızı? Celladınıza mı aşık oldunuz? Siz ne zaman unuttunuz HDP'nin PKK olduğunu? Bu ne saçma romantizm? HDP bizzat ne dedi : HDP Abdullah Öcalan projesidir! Abdullah Öcalan kim hatırlayanınız var mı? HDP barajı geçemezse felaket olur söylemi ne çeşit bir satıştır? HDP barajı geçemezse hiç birşey olmaz!! Peki düşündünüz mü size neden illa HDP dayatılıyor. ille bir 4. parti lazımsa neden Vatan Partisi, Millet Partisi vb barajı geçemezse felaket olur denmiyor sizi neden o yönde manüple etmiyorlar? Ya da CHP %40 almazsa felaket olur muhakkak CHP %40 almalı diye sizi ikna etmeye çalışmıyorlar? Daha önce de söyledim ingiliz taktiği bir köpeğe hardalı nasıl yedirirsiniz? Kıçına sürersiniz yandım Allah diye kendi kıçını yalar! YALAMAYIN! Bu fotoğrafı da alın duvarınıza asın, PKK kim terörist kim unuttukça bakarsınız!

    edit:alıntıdır

    edit2 : chp hdp bu şekilde siyaset yapmaya mualefet yapmaya devam ederse 2 seçime kalmaz hdp ana mualefet olur rezervleri alın görürsünüz amk

    edit3: Amacım AKP'ye oy toplamak değil gidin MHP'ye saadete Haydar Baş'a atın ama kukla olan CHP ve HDP ye atmayın.. Cocuklarınızın geleceğini düşünün.. Ülkenin ferahını düşünün herkes için kabullenmesi zor ama durum bu..
    ···
   tümünü göster