1. 126.
    0
    1-Önce o samimi olmadığım çoçuğu dışarı çıkarır eşşek sudan gelene kadar döverim. sonra sevgilime ağız dolusu küfürler edip kafenin ortasında tokadı basar terk ederim.
    2-Ter ederim.(küfür orucundayım lan sövemiyom)

    3- giyemez lan ne demek giyiyor? öyle bir imkan yok çünkü ilk giydiğinde tokadı yediği için ayrılır benden zaten. gavatmıyız lan izmirlimiyiz biz.

    4- öyle mecburiyeti severim(küfür orucu). gidemez olum ya ben ya o piknik.

    5-yemin ediyorum çok sağlam bir dayak yer benden şaka yapmıyorum sonra git kendi yoluna mart ayındaki dişi kediler gibi kızışmışsın sen der terk ederim.
    6-ulan beni tanıyabilmişse bunların hiçbirisine cesaret edemez olum? ne demek başkasnın sevgilisine yakışıklı lan? canına susamadıysa yapamaz yani.

    7- hayatım bi saniye bak şöyle yaparsak daha iyi olur derim ve üstünün başının heryerini parçalarım. bak şimdi daha iyi oldu deyip terk ederim. bize öyle hatun yakışmaz gardaş.

    8-ulan haberim yoksa napabilirim? sonradan öğrendiğimde veririm odunu veririm odunu

    9- telefonunu vücudunun ayrılmaz bir parçası yapar( anladınız siz onu küfür orucu) sonra terk ederim.

    10-olum gidemez gidemez beni tanıyosa gidemez orayı arkadaşlarnın ve kendi başına yıkacağımı bilir. terkedeceğimi bilir.

    11-birader her insanın kendi hayatı kendi görüşü ancak ben sevdiğim aşık oldugum kızla evlilik öncesi sex yapmayı doğru bulmuyorum, sex yaparsa namusunu korumazsa güvenemem artı evliliğe ne kalacak amk. bana karsı bile namusunu koruyacak ki ben ona gözüm kapalı güvenecem.
    ···
    1. 1.
      0
      Gavat değilsin panpa.
      ···
    2. 2.
      0
      izmirlimisiniz diye sorsaydın daha kısa olurdu panpa
      ···
   tümünü göster