/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +7
    Boynundaki hac kolyesini sordum ajlana.
    Ben hristiyanim dedi. Beklemiyordum böyle birsey.
    Ama asil bombayi hemen sonra patlatti.
    Ve benden etkilendigini hoslandigini söyledi.
    Bu benim icin büyük bi sok olmustu. Elimde olmadan bende ajlana büyük bir sevgi besler olmustum.

    Samimiyetimize dayanarak ajlana magrada buldugumuz kolye disi ve gördügüm rüyayi anlattim. Oda benim gibi düsündü. Hakanin kolyeyi birakmasi gerektigini söyledi.
    Onu ikna etmem gerektigini söyledi. Fakat hakan ile iliskimiz günden güne soguyordu. beni dinlemiyordu.
    Aradan haftalar gecti. Ajlana tam manasiyla agib olmustum. Evlenmek istiyordum onunla. Bana hakanin kolyeyi birakmasi gerektigini söylüyordu devamli. Birakmazsa benim basimin belaya girmesinden korkuyordu. Sana zarar gelmesinden korkuyorum rüyalarindan dolayi dedi.
    Hakan ile son kez görüstüm.
    Elimi omuzuna atip hakan kardesim, basit bir kolye degeri yok para etmez gel birakalim hadi dedim. Fikret beni anlamiyorsun rüyalarimda 9 dis ve büyük bisey daha görüyordum dedi. Bunun bir manasi olmali. O sirada ajlandan mesaj geldi telefonuma.
    Seni dinlemezse zorla al gerekirse benim icin döv yazmisti. Bunu okur okumaz hakana yumruk attim. Kolyeyi bana vereceksin diye bagirarak yumrukladim. o da bana vurdu.
    En yakin arkadasimla tekme tokat birbirimize girmistik.
    Bi müddet sonra kendime geldim. Ne yapiyorum ben diye durakladim.
    Hakanin gözleri dolmustu ve cok sinirliydi. Senin gibi arkadas olmaz olsun diye bagirdi. Sensizde basimin caresine bakarim o magraya ben gidicem. Hazineyi bulup hayalimi gerceklestiricem dedi. Babasinin motorunu alip ihlara vadisine dogru basti gitti..
    ···
   tümünü göster