/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +1
    ilgi yok geri kalanı özet geçerek hikayeyi bitiriyorum binler

    şöyle böyle 12.sınıfa geldik ygs ve lys olduğu için 40 günlük devamsızlığımızın hepsini kullandık sınavlara formalite için girdik takdiri 5 puanla kaçırarak mezun oldum. mezuniyet partisine gitmediğimiz ve din kültürü sınavında müdüre gibtir çekip tüm sınıf olarak boş kağıt verdiğimiz için adımız aykırı sınıfa çıktı. zaten müdür gelip herkese kağıtları doldurttu bütün sınıf 100 aldı o ayrı bir muhabbet. son seneki müzik hocamızın gazıyla internetten yayın yapan okul radyosu kurdum, bu sayede lisede tanınır bir öğrenci haline geldim şuan radyo eskisi gibi yürümediği için kapandı ama o zamanlarda okulun %80'i dinliyordu hatta bir keresinde inciden de bahsetmiştim müdür yardımcısı girme oralara ayıp şeyler var demişti güldüğümü gizleyememiştim.
    sınıfta ilgi duyduğum kıza 2 yılda açılamadım mezuniyetten 1-2 hafta önce birşeyler hissettiğimi fark etti sanırım ama bilmiyorum. son günümüz efsaneydi hep beraber sahile gidip gezdik tozduk, karneleri kayık yapıp denize bıraktık ve helalleşip ayrıldık. daha sonra 3-5 kişi buluşup okula gitmiş ama beni çağırmadılar zaten çağırsalardı da gidemezdim. anadolu üniversitesi iibf işletme fakültesini kazandım, ygs'de ufak bir talihsizlik yaşadığım için (onu da ayrı bir hikayede anlatırım) hedefimdeki üniversiteyi tutturamadım ama fakülteyi tutturdum. hala birkaç arkadaşımla görüşüyorum, ilk zamanlar o günleri hatırlayınca iç çekiyordum ama burada ortam kurunca gibtir ettim hepsini zaten dağıldılar. hayat güzel, kuşlar böcekler falan filan. boşverin sıkıntıları hayatınıza bakın siz *

    ha bu arada, babam alacağını 2 yıl geçmesine rağmen alamadı şuan yine sallantıdayız ama e-ticaret işine girdim, şuan çok bilinen bir teknoloji sitesinde editörlük yapıyorum kendimi döndürecek parayı kazanıyorum. en azından aileme yük olmuyorum şehir dışında o bana yeter.
    ···
   tümünü göster