/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +11
    Ertesi sabah ise giderken hakani aradim. Bugün dükkana gel konusalim dedim. Ögle saatlerinde geldi bu dükkana.
    Olum hakan bisey diycem ben gece bir rüya gördüm dememe kalmadan lafimi kesip araya girdi. Abi o degilde rüyamda bu buldugum disten 9 adet gördüm.
    Yerde duruyordu. Ben o dislere bakarken yere büyük bir sey düsüyor. Ne oldugunu göremedim ama degerli bisey olabilir dedi. Ben sok olmustum. Artik bu diste bisey oldugundan emindim.

    Ayni anda dis ile rüya görmemiz hayra alamet olamazdi. Ama benim gördügüm kötü rüya hakaninki ise kendince güzeldi. ee sen ne gördün abi dedi. Ben ise o buldugumuz disin balyoz darbesi yiyen birinden düstügünü gördüm dedim. Güldü gecti. Bugün gidiyoruz demi yine, izin aldin mi diye sordu.

    Hayir tabikide kanka. Alamam dedim. Hem unut o magrayi. Yüzünü eksiterek ya abii benim bu amina kodumun dünyasinda bir tek hayalim var babamin chevroletini geri almak.
    Bi umut dünyasi degerli bisey bulurumda arabayi geri alirim diye gece heycandan zor uyudum. Hayattaki tek arkadasim sensin sende beni anlamiyacaksan ben tek basima giderim diyince dayanamadim.
    Tamam olum tamam bende isterim elbette babanin arabasini geri almani. Aksam vadi kapanmadan 4 gibi gideriz izin alirim dedim. Sevindi. Patrondan izin aldim ama bu sefer araba yok. Mecbur o bölgeye giden minibüslerle gidicez. Öylede yaptik. Yanimiza el feneri aldik. Vadiye ulastik. 20 lira ödeyip giristen girdik. Bu kez turistler vardi icerde.

    Hakan ile yilanli kilisenin girisine vardik. Ama kalabalikti. Insanlar vardi. Delikten iceri giremezdi bu sekilde. Bu tutturdu bekleyelim aksam bunlar gidince girelim.
    Yahu yine bekci görecek ayni tipler diye süphelenecek dedim. Yok bu kez arka tarafindan dolaniriz görmeden cikariz dedi
    ···
    1. 1.
      +5
      olum şu başlıktaki resmi kaldır her gördüğümde hızlıca aşağı iniyom görmiyim diye
      ···
    2. 2.
      +2
      Sen onlari gece korkutmadan dusunecektin
      ···
   tümünü göster