/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +11
    Arkami dönüp baktigimda bekciyi gördüm.
    Siz kimsiniz ne isiniz var burda gibi sorular sordu eli ensemdeyken. Hem bi ic rahatlama hemde biraz sinirle bekcinin elini ittim. Senin amacin ne ? Bizim kalbimize mi indireceksin napiyosun birader dedim.
    Bu saatte buraya giris yasak bilmiyormusunuz delikanli dedi. Biz buraya aksam üstü girdik, vadinin derinliklerine yolumuzu kaybettigimiz icin anca bulduk cikisi.

    iyi hadi cikin dedi, hakanla hizli adimlarla basamaklari cikarak cikisa gittik. Kamyonete binip dükkana dogru yol aldik. Is arabasini dükkanda biraktik yürüyerek mahalleye koyulduk. Olum hakan göster su kolyeyi bir daha göremedim dedim. Bu cikardi cebinden baktim, paslanmis bi zincire takilmis dis. Ama ne disi onu cözemedik ikimizde.

    Ben yarin tekrar girip iceri bakicam dedi hakan. Olum ne geregi var sacmalama dedim. Sende gel beraber bakalim diyo illede. Ben calisiyorum hakan sende bosver desemde bi sekilde beni gaza getiriyor. Abi düsünsene icerde degerlis eyler varsa ? Sen calismaktan kurtulursun ben ise chevroleti geri alirim diyo. Yarin olsun bakariz dedim gecistirdim evlere dagildik.
    ···
    1. 1.
      +4
      bekçinin ayaklarına baksaydın ters mi diye
      ···
   tümünü göster