/i/Spor

  1. 26.
    -1
    25 lik yildiz futbolcu tr ye gelmek istemiyor sizin önce bunu idrak etmeniz lazim, ben olsam bende ingiltereden almanyadan vazgecip mafyanin binbir firildak cevirdigi bu gibim lige gelmem. parayla bile gelmem olay bu.
    alex olayi muamma ama bunun icin yönetim harcanirmi, baskan gitsin demek nedir ya. dünyanin her yerinde yöneticiyle anlasamayan futbolcuyu yollarlar, kac yildizin basina gelmis böyle seyler.

    kardes eger gs nin tayyIpe sakso cekip maclarda aleni gibe yaparak zorla birinci olmasina ragmen ikinci olmussak bu basarisizlik degildir.

    eger aziz baskan mali sorunlara sebep olsaydi bunun sorumlusu o olurdu yönetim maliye icin hesap verir teknik direktör ve futbolcu ise saha da oyun icin..

    adam klübü babalar gibi yönetiyor maddi sorun yok ekonomik problemler yasamiyor fenerimiz.
    gidin gs ye trabzona bakin amk adamlar klüpleri parsel parsel sattilar girtlaga kadar borctalar futbolcu maaslarini ödeyemiyorlar paralari direk cebe atiyorlar kimseye hesap vermeden.

    bu adam yillarini bu klübe vermis kimse boyun egmemis onurlu birisi.

    aziz yildirim fenerden giderse akp nin batakliga cevirdigi bu ligte fenerin belini bükerler onlarca yil klüp dogrulamaz yerinden.

    ben ikincilige raziyim arkadas yeter ki aksarayda kimsenin etegini öpmeye reza gibi hirsizlara loca satmak zorunda kalmayalim.

    iyi düsünün !
    ···
   tümünü göster