/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    0
    Arkadaşlar bu fitneci, ilgi budalası bini giblemeyin amacı fitne çıkararak kendini tatmin etmek

    Öncelikle ya Çerkessin dir ya da değilsindir bu işin kökeni falan olmaz. (ZATEN ÇERKEZ DEĞiL O ÇERKES)

    "Biz memleketimize ihanet etmeyiz" dediğin anda kendi geçmişine ihnet ettin. Bizim tek ve mutlak memleketimiz Kafkasya dır. Türkiye değil. Türkler zaten bize hiçbirşeyi bedava vermedi. Üstüne üstlük yaptıkları ırkçılıkla başta iTönü dönemi olmak üzere bize haksızlıklar yaptılar. Bayrağımızı açmamıza izin vermediler.

    Çerkes Ethem' in hain olduğunu söylemek çok saçma. Sadece Atatürk'ün itönüyle bu büyük MÜCAHiD arasında tercih yapması gerekti. Devdıbını biliyorsunuzdur az çok Ç.E. ASLA YUNAMLILARLA iŞ BiRLiĞi YAPMADI YUNAN ORDUSU VE iTÖNÜ NÜN LAiK KÖPEKLERi ARASINDA KALINCA MÜSLÜMAN KANININ DÖKÜLMESiNi ÖNLEMEK iÇiN YUNAMLILARDAN GEÇiŞ iZNi iSTEDi BU BÜYÜK MÜCAHiTTEN KURTULMANIN SEViNCiYLE YUNANLILAR ONA YOL VERDiLER.

    Ayrıca "evet bende çerkezim(Çerkes lan o hıyar) söylediklerine katılıyorum" diyerek bu bini destekleyen gerçek vatan hainleri eğer bana şu anda atalarımızın topraklarındaki şu anda meşru olan devletin adını söyleyebilirlerse telefonu zütüme sokup foto çekicem sonrada caps yapıp atıcam ulan
    ···
    1. 1.
      +1
      Senin kafanda bi' ayrı güzelmiş hocam ama başkalarının düşüncelerine değil de kendi fikirlerine sahip olduğun zaman ve saygı çerçevesinde eleştiri yaptığında belki dinlenlemeye değer olabilirsin.
      ···
      1. 1.
        0
        Enrty-nick uyumu

        kendi fikirlerime sahip olmasam senin gibi ders kitabında önüme koyulan herşeye inanırdım
        ···
   tümünü göster