/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +12
    Hakan biraz maceraci bir cocuktu. Doga üstü olaylara, metafizik ve gizlemli olaylara büyük bir meraki vardi. Ama hic bir zaman ona yasadiklarimi anlatmadim. Hic bir zaman actigi cinli hikayelere yorum dahi yapmadim.
    Herseyi kendime sakladim. Hic birsey bilmiyormus gibi yaptim daima. Onada bosver kafa yorma böyle seylere desem de merakina engel olamadim.

    Hakan saf bir cocuktu. Hakanin bir de hayali vardi. Babasinin zamaninda mecburiyetten sattigi 1975 model sari chevrolet arabayi geri almak. Hakan iste..

    Neyse, ertesi gün dükkandayim. Bir sürü teslim edilecek esya birikmis. Cogu köylere dagitalacak. buzdolabi, camasir makinasi, bulagib makinasi genelde. Patronun ogluyla beraber dagitirdik ama bugün gelememis. Patronda dükkani birakamiyor ki bana yardim etsin. tek basinada kaldirilmiyor bu makinalar. Derken aklima bizim hakan geldi. Issiz gücsüz zaten.
    Aradim hakani gel beraber köylere gezintiye cikacagiz tam senlik macera. Sigaran redbulun benden. iki yardim et. Tamam kanka dedi atladi geldi dükkana. Patronda kaytarmasinlar diye ikimizede 20 ser lira verdi yemeginiz benden diye.

    hakanla atladik kamyonete koyduluk yollara...
    ···
    1. 1.
      +3
      Ulan 75 model chevrolet satılırmı be
      ···
    2. 2.
      +1
      hakanda tam şizofren ipnenin tekiymiş hahahahha
      ···
      1. 1.
        0
        hakan nerden girdi hikayeye :D
        ···
   tümünü göster