/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +14 -1
    Esmayi cinler gelin aldiktan sonra artik bana yapacak hic bir sey kalmamisti. Ne mehmed hoca, ne hocanin karisi olan cin, ne de esma...
    Bunlarin hic biri artik benim icin yoktu. Pgibolojim son derecede bozulmustu. Okulu dersleri fazlasiyla aksatmistim. Tüm bu yasananlari unutmaliydim. Say ki bir kabusdu. Say ki bir sozofrenin hayalleriydi. Olmadi. Unutmaliydim..

    Nitekim öylede oldu. Bir kac yila toparladim kendimi. Üniversiteye ara verip gecici olarak bir beyas esya dükkaninda calismaya baslamistim. Köylerden veya sehirden müsteriler gelip aldiklari malin parasini ödüyor ben ise verilen adreslere kücük kamyonetle teslimini yapiyordum.

    Ailem eskisehire tatile gitmislerdi. Benim yasitlarimda kimse olmadigi icin ben gitmedim. Evde yalniz kaliyordum. Tek arkadasim vardi. Mahalleden hakan. Calismak ve evde oturmak disinda hakanla takilirdim.
    ···
    1. 1.
      +3
      panpa saçmalamacanın dibine vurmuşsun. Velevki esma gitti diyelim. Ulan hiç mi bir allahın kulu bu kız nerde diye polise gitmeyecek. Polis hiç mi bakmayacak son kamera görüntülerine otogarın görüntülerine. O köye gittikten sonra bu kıza ne oldu diye soran olmayacak mı hiç amk?
      ···
    2. 2.
      +11 -1
      Kim soracak ? Ölen babasi mi ? Timarhanedeki annesi mi ? Bogularak öldürülen kardesleri mi ? Yoksa esmayi cinler gelin edip kacirdi diyecek olan ben mi ?
      Türkiyede her gün kac bin tane insan kayboluyor senin haberin var mi ?
      ···
      1. 1.
        +2 -3
        Arkadaşı vardı ya. Ulan hiç olmadı üniversitede evde kalıyormuş. Sen ev kirasını bir ay ödeme bakalım ev arkadaşların ahirete kadar yakana yapışır. Hele kızlar anam giber belanı valla. Tüm okula oruspu diye adını çıkartırlar sonra millet buralarda kaşar esma diye bi kız varmış nerde diye sorarlar amk
        ···
      2. 2.
        +5
        sallıyorsa okumayın oruspu evlatları. adam burda bişey anlatacak yalan veya doğru bırakın anlatsın. biz dinliyoruz
        ···
      3. 3.
        0
        ulan bi esra bi esma gibicem ızdırabını hayal gücüne sokiyim
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      +3
      arkadaşı vardı yanında dolaşan ??
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster