/i/Teknoloji

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    bulunabiliyor ama garantisi yok. olay tamamen arama motorlarını son limitlerinde kullanma becerisi. pentagona falan girmek gerekmiyor. Başka da bir yolu yok. var diyen ya eşek giben lamerdır yada devletin kaynaklarına erişimi vardır ki, eşek gibip gibmemek onun inisiyatifine kalmış.
    ···
    1. 1.
      0
      paylaşılan fotoğraf üzerinden koordinat bulunuyordu ancak facebook bunu engelliyor diye biliyorum bunun hakkında bilgin varmı peki? yani koordinatlarını çıkarabileceğimiz bir program varmı?
      ···
      1. 1.
        0
        ya kardeşim biraz mantıklı ol. böyle bir şeyi senin benim gibi sıradan denyolar yapabilir mi sence olm ekmek arası bonz mu yiyonuz nabıyonuz yav? neyse kardeş eğer bunu yapabilen birini bulursan bir foto atarım gelirsiniz adresime misafirim olursunuz yediririm içiririm. hem de züt etmiş olursunuz. araştırmaya devam...
        ···
      2. 2.
        0
        mk cahili böyle bişey var sana kanıtlama gibi bir durumdada değilim. facebook engelliyor koordinatları bazı fotoğraflarda işe yarıyor azcık araştır bu kadar iddialı konuşabilirsan sonra gel.. koordinatlardan yerini bulmuşluğum var ama facebooktakileri geçemiyorum
        ···
    2. 2.
      0
      doğrudur. ancak her fotoğrafta olan bir bilgi değil. cihazda gps modülü olacak, açık durumda olacak ve foto da açık havada çekilmiş olacak. %10 - 15 denk geliyor.

      aradığın bilgi metatag olarak geçer (exif vs) o işlere bakan en güçlü yazılım da şimdilik bu
      http://www.sno.phy.queensu.ca/~phil/exiftool/
      ancak buna bir de arayüz yazılımı bulman gerekebilir.
      ···
      1. 1.
        0
        bir saattir bu program üstünde uğraşıyordum ama bi sonuç alamadım yapamadım heralde
        ···
   tümünü göster