/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +8 -20
    Senin hayatında tanıdığının 1000 katı Yunan öldürmüştür çerkes Ethem sadece onlada kalmaz vatana hizmeti tipik resmi tarih yalanı amk kemalci değilse hain hadi len ordan size kalsa Kazım Karabekir paşa bile hain niye m kemale muhaliflik yaptı diye çerkes Ethem hayranı Değilim hatta çok sevmemem bile ama bu hizmetlerini görmeyeceğim anldıbına gelmez ama resmi tarihin gibko yalanlarına karnım tok
    ···
    1. 1.
      +8 -10
      Vatanseverler Atatürk etrafinda ulkeye hizmet edenlerdi. Din adina ya da baska amaclar adina muhalif olup zayif devleti daha da yipratmaya calisan gruplar cemaatler sahte hocalar oldu. Tarih onlarin aslinda neden idam edildigini dogru yazmadi. Burada ana tema ethem değil Atatürk. Ona hain diyen ajan diyen munafiklar var.
      ···
    2. 2.
      +11 -9
      Tarihi kazananlar yazar yugenum misal çerkes Ethem kazansaydı m.kemale karşı bugün sen halan Kemal Paşanın vatana ihanet ettiğini kabullenmeyenler var yazardın çerkes etheme ataçerkes filan derdin ama ben yine aynı şeyleri yazardım Kemal paşa için.sen önüne ne konuyorsa yemeye devam et ama Karnı toklara yediremezsin zırvaları.
      ···
    3. 3.
      +4
      beyler bölüyorum ama hanginizin sidiği en uzağa gitti arkadaşlarla merak ettik de soralım dedik
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster