/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 4051.
    +33 -26
    ve zaman günler birbiriyle gibişmeye başladı. artık parti günündeydik. gelen müşteriler oldu, gelmeyenler oldu. beklenmedik misafirler oldu. bu sefer hem daha az masraf yapmak hem de daha az uğraşmak için maskeli baloya gelen herkes kendi maskesini kendisi aldı. v for vendettasından batmanine, çığlığından bugs bunnysine kadar her çeşit maskeli tip vardı. girişte playboy kıyafetli huurlardan biri gümüş tepside prezervatif sunumu yapıyordu. 1 tane alanda gördüm 1 avuç alanda.

    nihayet parti başlamıştı. nurhan abinin yine yüzü gülüyordu. yani mecazi olarak. maskeden gözükmesede maskeyi tanıdığımdan gibişlerine şahit oluyordum. yüzlerinde maskelerle havuz kenarında esrar içip havuza atlayanlar. grup yapanlar, eğlenip kopanlar, her çeşit mevcuttu o gün partide. sabaha karşı gibiş sokuş eşliğinde parti bitti nihayet.

    herkes dağılırken nurhan abiyle ben kaldım sadece. bir de tayfun abi. havuzun kenarında hepimiz birer şezlonga uzanmış ellerimizde içkilerimizle sohbete başladık.

    -halidaki bu sefer ki hasılat geçenkiler kadar iyi değil daha yeni fikirler bulmalısın

    -haklısın abi. olmadı tekrar bir poker partisi yapalım. onda iyi ekmek çıkartmıştık.

    -olabilir aslında. bu para benim borcumun çeyreğine yetmez. daha çok kazanmalıyız.

    -abi düşünmem için bana zaman ver. sen borcunun bir kısmını öde. borcu ertele. 2 3 partide çıkartmaya çalışalım. ama çok çevre kaybettim. beni ortamlara sokman lazım.

    -2 3 gün dinlenelim. tanıdığım bir kaç dostum var böyle mekanları olan alsancakta. oralara gider bir yoklama yaparız.

    -olur abi yapalım. ben yatmaya gidiyorum abi iyi uykular.

    -iyi uykular halidaki.
    ···
   tümünü göster