/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 476.
    0
    @1 bişey sormak istiyorum sana dinle ve cevap ver lütfen.
    Amerika, Irak'a yani sizin şu an Kuzey Irak özerk yönetimi (ben o kelimeyi kullanmıcam) dediğiniz yer için ordusunu indirmedi mi ? Neden Amerika Irak'a ordusunu getirsin? O kadar masrafa neden girsin ? Irak'ın barışı (!) için mi gerçekten ? Öyle olmadığını tüm evren biliyor.
    Şimdi siz orda devlet kurmak için diğer ülkelerden destek almak dahil her türlü yolu deniyorsunuz değil mi? Ve Irak'taki toprakların üzerine Güney Doğu Anadolu'yu da istiyorsunuz Doğu Anadolu'yu da. Diyelim buralar özerk olmaya karar verdi ve siz o ütopya ülkenizi kurdunuz. En fazla 5 sene sonra (açıkça söylüyorum 5 sene olmaz bile) Amerika ve Avrupa petrol için yine gelmeyecekler mi sence ? Ve yahudilerin büyük hayali olan Büyük israil devletini Mezopotamya'ya kurmayacaklar mı sence ?
    Allah beyin vermiş azcık otur da geleceğini düşün lütfen.
    ···
    1. 1.
      0
      Yahudilierin büyük israili ve kürdistan çakışmamaktadır. sinirlarını bil de gel komuşumuz olacaklardır. şuan işid ide gibecek gücümüz var ama bağımsızlıgı ilan edene kadar silah lazım. işid sayesinde bedava geliyor. biraz daha gelsin gibicez.
      ···
      1. 1.
        0
        ve ayrıca Işid konusunu sen açtın. Madem Işid'i gibecek gücünüz var neden dağdaki itleriniz kadın kılığına girip Türkiye'ye kaçtı ? Onların da yollarına mayın kursaydınız onların da karakollarını bassaydınız kaldıkları yerlere gece gidip herkesi öldürseydiniz ?
        ···
    2. 2.
      0
      emin misin çakışmadığına ? Diyelim ki çakışmadı komşu oldunuz. O kadar zengin yeraltı zenginliklerini israil gibi bi devlet komşusunda bırakır mı sanıyorsun ? Hem de yeni kurulan iç düzeni tam oturmamış bir devlete. israil'den bahsediyoruz. Yahudileri mutlak üstün gören tüm yahudileri ülkelerinde toplamaya çalışan bir devlet olan israilden.

      Ayrıca ben sana Işid falan demedim. Okumayı biliyorsun ama anlama konusunda ekgiblerin var sanırım.
      ···
   tümünü göster