/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6 -4
    başka da bir malzemeniz yok zaten
    tek bir uçakla 34 tane sivil öldürdünüz
    binlerce faili meçulleriniz var
    kürt anaları daha çocukların mezarlarını bilmiyorlar.

    eğer acıları tartışırsak sizin konuşacak tek kelimeniz olmaz.
    yaktığınız köyleti iskencelerde öldürdüğünüz suçsuz insanları
    dıyarbakır cezaevin de hayvan muameleri yaptığını insanar.
    dersim madımak uludere bunlar da mı kürtler tarafından yapıldı?
    evet asker de ölmesin ama bi tarafta bukadar büyük acılar varken bir kaç kişinin ölümü üzerinden siyaset yapmak acizliktir ölümlerini siyasete karıştırmaktır rantçılıktır insafsızlıktır.
    ···
    1. 1.
      +2 -5
      Demagoji yapıp kendini ezik göstermeye uğraşma. Bizim kürtlere bir şey dediğimiz var mı? biz pkkya diyoruz. bebek katilleriyle kolkola yürüyen kişilere de nasıl oy veriyorlar hala anlayamıyorum. Meydanlara çıkıp barış barış demesi kolay. Onun arka yüzü de var. Bizim oralara hizmet zütürsün diye gönderdiğimiz öğretmenlerimiz, doktorlarımız, memurlarımız, askerlerimiz polislerimiz ne olacak? Biz türk olsun kürt olsun, bu şerefsiz örgüte on binlerce şehit verdik. Kusura bakma ama hala o hdp denen parti görünümlü şeye oy verilmeyi bırakın kapatılması lazım. pkk bölgede kendi görüşünden başka görüşlerin dile getirilmesine izin vermiyor. Daha bundan bi kaç hafta önce sanırım ağrı'da "tek" bağımsız millet vekilinin seçim otobüsünü taşlamışlardı çünkü adam pkk zihniyetinden başka zihniyeti savunuyordu eee o adam da kürt'dü peki onu niye taşladılar??? Bunların olayı türk kürt değil, pkk tek güç olmak istiyor.
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        faşist detected
        ···
    2. 2.
      0
      siyasi eylem olarak insan öldürmeyi. Öldürdümüz kadar bilineceğiz diyen bir hayvanı siyasi önder olarak belirleyen bir parti hiç şüphesiz ki teröre destek veriyordur. Teröre destek veren birey insan vasfını yitirmiştir.
      ···
   tümünü göster