/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -11
    entry nick
    ···
    1. 1.
      +3 -4
      hayrola kardeş sen neden soruyorsun bunu?
      ···
    2. 2.
      -2
      şimdi benim anlamadığım senin sorduğun soru. entry-nick demiş olmam durumdan aşırı rahatsız olduğum anldıbına gelmiyor. sadece siyasi olarak hayalci bulduğum düşünceye ufak bi gönderme yaptım. daha doğrusu sözlüğün bu denli siyasete gömülmesine gönderme yaptım.

      ben manipüle edecek bir davranışta bulunmam, bu konularda hassasımdır. meselenin türk ordusuyla uzaktan yakından alakası yok. asıl goygoy, rum kesimine verdiği ayar vs. gibi belirli bir zümreyi küçümsemeyle yapılır. yani manipüle eden kişi @1. şu ana kadar yazdığım hiçbir entry'i birilerinin hoşuna gitsin diye yazmadım, yazmam. kimseyi tahrik amacı gütmedim, gütmem.

      kişilerin kimi desteklediği gibimde bile değil ama her yere osman pamukoğlu başa gelecek, yürü be osman paşa vs. yazıp da adam %0.5 bile oy alamıyorsa orda bi sorun var demektir. işin özü şu; burda osman pamukoğlu muhabbeti yapanların %90'ı hepar'a oy vermiyor veya yaşları oy kullanmaya yetmiyor. her neyse burda veletler boş siyasi yorum yapacaklar ama ben eleştirdiğimde tepki alacam? yok öyle bi dünya.
      ···
   tümünü göster