/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 401.
    0
    Bu yazdıklarını unutma, sonunuz ermenilerden kötü olacak, kürtleri göç etmeye zorlamayacağız, direk katledeceğiz *
    ···
    1. 1.
      0
      KATLET OÇ KATLETMEZSEN ADAM DEĞiLSiN LAKiN ÖYLE BiR ŞEY OLDUĞUNDA BiL Ki KÜRTLER YALNIZ OLMAYACAK TÜM DÜNYA ARKAMIZDA OLACAK. ÇÜNKÜ TÜM DÜNYA TÜRK DÜŞMANI. CESARET VAR SiLAH DA ALINCA iNLETEREK GiBERiZ SiZi. SiZiN NADiR DOSTLARINIZDANIZ BiZi KAYBEDERSENiZ HiÇBiRŞEYiNiZ KALMAZ. HUUR ÇOCUKLARI. not et bunu
      ···
    2. 2.
      0
      Allah için bi düşün kendini Dünya devletlerinin yerine koy.
      Terörist takılan kürtler mi ? 100 yıllık Türkiye cumhuriyetimi
      TÜRKiYE NATO ÜYESiDiR.
      TÜRKiYE G20 ÜYESiDiR
      TÜRKiYE SADABAT PAKTI ÜYESiDiR
      TÜRKiYE BALKAN ANTANTI ÜYESiDiR
      TÜRKiYE BiR ÇOK ÜLKEYLE iTTiFAK iÇiNDEDiR.
      Siz ?! sizi destekleyen tek israil var oda bize karşı savaşın diye bizde haması destekliyoruz onlara karşı savaşsın diye.
      ···
      1. 1.
        0
        pkk demedim bin. ırak kürdistanı bağımsız olacak yakında. oda üye olur barış pakt larına natoya. türkiyeyi natodan atmayı sürekli tartısıyorlar. geleceginiz belirsiz. emin olun ırak kürdistanı bagımsız olunca çıkacak savaşta arkanızda kimse olmayacak. hatta kriz geçiren yunan bile saldıracak. öyle bir durum olursa.
        ···
      2. 2.
        0
        Hıhı çocukların küçükken türkiye herkesi döver demesini andırıyor lafların. Yunanistanın ekonomik krizinin temelindede biz varız tansu çiller döneminde kardak krizi olunca gerizekalılar savaş hazırlığı diye tonlarca silah muhimmat bomba aldılar ve savaş çıkmayınca ellerinde patladı ekonomileri çöktü. ayrıca kürde karşı desteğe kesinlikle ihtiyacımız yok. natodan türkiyeyi atma olayıda yalandır. Natonun enn değerli üyelerindendir türkiye jeopolitik konumundan ötürü. kuzey ırak kürdistanında bize karşı kim savaşacak allah rızası için ? Barzaninin peşmergeleri mi ? Türk ordusunda ki tugay büyüklüğünde ki Özel Kuvvetler 1 gecelik eder o aptal yığınını. onlar önce işide karşı durabilsinler sonra türkiyeyi konuşuruz.
        ···
      3. 3.
        0
        ya amk güldürdün yine siz savaşmayı biliyor musunuz mk. en son süleyman şah mı ne operasyon yaptınız. isıdle anlastınız ypg yle anlastınız yine şehid verdiniz. kendi kendinizi öldürüyorsunuz lan huur çocukları asdasdasd
        ···
      4. 4.
        0
        Savaşmayı bilmiyorsun denecek son ırk türklerdir.
        bin yılın imparatorluğu olan doğu romayıda batı romayı da yıkan biz türkler savaş konusunda üstün olduğumuzu çoktan ispatladık öğlene kadar yazarım bu konuda başliyim istersen ? ben yazarımda senin okumaya yüreğin el vermez.
        ···
      5. 5.
        0
        100 yıldır savaşmıyorsunuz. savaşmayı unutmuşsunuz binler. çatışma olmadan şehit veriyorsunuz. neyse ben kaçtım. sana dediğim gibi biz sizin tek çareniziz. bizi kaybederseniz, kaybolursunuz. o kadar.
        ···
      6. 6.
        0
        kendini kandır amk bebesi hadi gibtir git eşeğini gib öyle uyu.
        ···
      7. 7.
        0
        eşeğim sensin kolay gelsin ahahah pardon osmanlıdan kalma alışkanlık http://www.milliyet.com.t...detay/1800880/default.htm
        ···
      8. 8.
        0
        bu nedir ya. bu na söz hakkı vermeyin Allah için.
        ···
      9. diğerleri 6
   tümünü göster