/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +1 -1
    şerefsizdir.
    ···
    1. 1.
      0
      hayır sadece senin gibilerin ne mal olduğunu anlamıştır.
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        kusura bakma da sözlüğe züt capslerini atan ben değildim amy pond. allahın sürtüğü seni
        ···
      2. 2.
        -5
        o capsi iddia uğruna kaybetmeden önce de senin kokuşmuş amından popülerdim merak etme buruşuk huur
        ···
      3. 3.
        +4 -1
        ruhunda huurluk varmış ki öyle bi iddaya girmişsin. huurluğuna iddayı alet etmişsin. seni fahişe seni. ben 2 sene önceki nickimi söylesem ağzın açık kalır. allahın yosması
        ···
      4. 4.
        -2
        ya bi gibtir git gece gece kodumun malı. sorsak hepiniz 1. nesilsiniz . kraliçe aylin gibisi var mıdır gibi saçma başlıklar açıp kafa gibmekten başka bir gibe yaramazsın. şimdi sus ve yalamaya devam et küçük huur
        ···
      5. 5.
        +4
        amy pond çırpınma burdakilerin %80i senin huurluğunu biliyor. sana kızıp eski nickimi afişe etmeyeceğim. ama bana ahlak dersi vermeye kalkarsan o şişko bedenini parçalarım. seni huur seni.
        ···
      6. 6.
        -3
        ya he he . iyi yala taşaklara doğru
        ···
      7. 7.
        +2 -1
        taşakları ben yalamadım sen yaladın amy pond. züt capslerini de sen attın. huur sensin hep huur olarak kalacaksın. hadi sie şimdi.
        ···
      8. 8.
        -3
        git hakkımda başlık aç huur sana prim de yaptırdım bak bu iyiliğimi unutma (:
        ···
      9. 9.
        +2 -1
        en azından senin gibi züt capsimi atarak prim yapmıyorum. şişman huur seni.
        ···
      10. 10.
        -3
        gibtirip gitmen için masanın üstüne para mı bırakmak lazım yoksa bir gib bulup ağzına mı sokmak lazım? sözlükten bi gittik 2-3 huurnun yaptığına bak amk ahahaha
        ···
      11. 11.
        +2 -1
        masanın üzerine para bırakayım esprisi eskimedi mi selülitli huur? sözlüğe geldiğin iyi oldu yeni erkekler geldi onlara gibtirirsin artık kendini. ucuz basit huur. internette tanıştığı erkeğin altına yatacak kadar fahişesin. popüler olmak için züt capsini atacak kadar kaşarsın.
        ···
      12. 12.
        -2
        la bi gibtir git çingene. nasıl bir çamura bulaştım gece gece şansımı gibeyim :D
        ···
      13. 13.
        +2 -1
        lafı atan sensin, bana hakaret eden sensin.ben cevap verince ne oldu cicim gerçekler canını mı yaktı?sen ucuz, basit ve şişman bir huursun.
        ···
      14. 14.
        -3
        ulan senin gibi 3-5 gerzeğin bana laf atması canımı yakacak olsaydı burada 4 sene barınmazdım ben rahat ol (: laf atarım çünkü gerizekalısın. huur demiyorum çünkü birinin altına yattığını görmedim ama sen görmüş gibi söylediğin için hem yalancı, hem iftiracı hem gerizekalısın bu konuda anlaşalım (:
        ···
      15. 15.
        +2 -1
        ha haaaytt iftiracıymışım, yalancıymışım. lafı ben atmadım sen attın. sözlükte altına yattığın erkekle fotoğrafların dolaşıyordu bee. utanmasan bakireyim diyeceksin.şu söylediklerimin içinde hangi söylediğim yalan? beni kendinle karıştırma, takıldığın her erkeğe yalan söylüyormuşsun.ne kadar onursuzsun sen bee ne kadar ucuz ve basit bi insansın. senin gibi kadınları gördükçe kadınlığımdan utanıyorum.
        ···
      16. 16.
        -3
        hala mış-muş cevap veriyorsun bana (: ve iftira atmadığını söylüyorsun. dedikodunuzda boğulun amk sizin gibilerle uğraşacak olsaydım ömrümü burada tüketirdim emin ol (:
        ···
      17. 17.
        +3
        iftira atmak ne demek biliyor musun ki sen? soruyorum işte hangi söylediğim yalan? kızım biz bu sözlükte ömür çürüttük bakma 10. nesil olduğuma. önüne her nesilden silik hesap getiririm. bana yalancı diyosun ya hangi konuda yalan söyluyorum bi söyler misin? huur değil misin, yalancı değil misin, züt capsini atmadın mı, sözlükten bi erkekle yatmadın mı? hadi söyle hadi bekliyorum. bizim ruhumuz huur değildir senin gibi. kimseye de iftira atmayız.
        ···
      18. diğerleri 15
   tümünü göster