/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 226.
    0
    Öncelikle esekgibigorunumluatgibi kardeşime üstte siyaset yapmaya çalışan ve beni amerikan medyasını takip etmekle suçlayan Perinçek yalakasına çok güzel bir siyaset dersi verdiği için teşekkür ediyorum ..

    Şimdi de gelelim cahilsavar kardeşime ..
    Ben size içi boş bir milliyetçiliğiniz var dediğimde ağlamıştınız ?
    Sana soruyorum , senin partin içinde dediğiniz gibi Atatürk ilke ve inkilaplarını savunan ve Ermeni soykırımını kabul etmeyen Ermeni kardeşleriniz yok mu ?

    Bu entry'ni fırıldak Perinçek baban bile görse utanırdı.

    Alttaki bir Vatan Partili kardeşim de demişti ki :
    Biz sosyalistler ve liberalleri aynı çatı altında toplayabiliyoruz ,
    Ben şimdi sana ve ona soruyorum , Halkların eşitliği ve kardeşliğini savunan hangi sosyalist Ermenilerin tümüne yönelik Ermeni Dölü gibi bir yakıştırmayı siyasi bir tartışmada kullananan partililerin olduğu bir partide bulunabilir ?

    cahilsavar kardeşim sen heyecanlı, siyaset yapmak isteyen bir Liselisin ,
    ama esekgibigorunumluatgibi kardeşimin dediği gibi , üniversiteye gidince görüceksin , gidemezsen Liseyi bitirdiğinde göreceksin ki Vatan Partisini lise dışında gibleyen hiçbir aklı selim insan yok ..

    Ben sana Ermeni Dölü gibi bir yakıştırma yapmayacağım ve hakaret etmeyeceğim ,
    Ama artık Perinçek babanızın sizin kulağınızı tıkamasına izin vermeyin lütfen , gençliğinizden heyecanınızdan faydalanıp, siyasete en uzak yaşlarınızda gerçekleri göremeden siyaset yapışınızdan faydalanıp kendi çıkarları uğruna sizi meydanlara sürmelerine izin vermeyin..

    Belki meydanlarda jop yemek gençlik heyecanında eğlenceli gelebilir , bana da eğlenceli geliyor , ama ben bunu herhangi bir parti ve Perinçek gibi dönek bir baba için yapmıyorum ,, ülkemi sevdiğim ve akp faşizmine karşı durmak istediğim için yapıyorum ..

    Sen bundan sonra da Vatan Partili olmaya devam edebilirsin her ne kadar daha fazla kandırılıp kullanılmanı istemesem de saygı duyarım ..
    Ama eminim ki liseden mezun olup üniversiteye gidip yada çalışma hayatına atılıp bazı şeyleri kendi kendine anlamaya çalıştığında diyeceksin ki Hay aklımı gibeyim ..

    Sen Perinçek babanın size aşıladığı Liberalleri ve Sosyalistleri Birleştiriyoruz saçmalığındaki görüşlerini kafanda hiç sorgulamadan siyaset yürüttükçe , bu ülkedeki genç hareketi meydanlarda polise direnmekten öteye gidemez .
    Polise karşı direnmeyi meydanlarda olmayı kesinlikle aşağılamıyorum , ama o meydanlarda kafası saçmalıklarla doldurulmuş TGBliler olacaksa , gibeyim öyle meydanı arkadaş ..

    Sana tam bir salak da diyemiyorum , doğru yolda ilerlemeye müsait genç bir beyinsin çünkü ..
    Ama sorgulamıyorsun ...
    Herşey amerikanın oyunu medya onların elinde diyorsun eyvallah ,,
    Ama perinçek kimdir , tasmasını kim tutuyor onu hiçö sorgulamıyorsun ya da daha önce neler yaşandı hiç araştırmıyorsun ...

    Bu adam neden bu kadar dokunulmaz sizin için ?
    Anlamadım gitti arkadaş ..
    Neyse esen kal kardeşim ,, tek ,steğim biraz daha sorgula , herşeyi sorgula ,, kendi partini de sorgula ve özeleştiri yap ...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster