/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 376.
    +16
    merdiveni çıkmaya başladım. tahta merdivendi. son 3 basamağa geldi.bi elimde fener bi elimde kitap vardı. kitabı uzat ver tutayım dedi. bende uzattım esmaya .
    kitabı alır almaz ayağıyla suratıma bir tekme geçirdi. ben laapp diye zemine kapakladım. yüzüm ne biçim acıdı anlatamam.hem yüzüm acıyordu hem sırtım hem başımın arkası. burnum kanıyordu. napıyorsn lan sen diye bağırdım.
    ne mi yapıyorum. intikamımı alıyorum. sen ailemi aldın, bende canını sonrada alinenin canını alacağım. burdaki tılsımların tersi musallat büyüleridir. önce seni geberteceğim, sonra ailenin başına saracağım musallatı. sonra kendim için tılsım yapacağım.
    çok safsın. sana yardım eder miyim. nefret ediyorum senden. lanetli bin diye bağırmaya başladı ,bi yandan da ağlıyordu. ayağa kalkamıyordum. doğrulamıyordum.

    esma yanlış yapıyorsun. baban da söyledi,o kavimden aldığı cin yüzünden kinliymişler zaten.kes sesini. senin yüzünden oldu işte dedi. esma bu bizim kaderimiz. bunu yaşamak zorundaydık.ben sizi bulmasaydım diye bir seçeneğim yoktu. bunlar yaşanmak zorundaydı dedim. kaderini kendi yazar insan, şimdi ben kendi kaderimi yazacağım. üstüme düşeni yapıp senin canını alacağım dedi.ve kapıyı üstüme kapattı.
    ···
    1. 1.
      +24 -1
      Vay amk. Ölmeden önce asıl amk son bi zevk al.
      ···
      1. 1.
        +7
        haklisin aq
        ben olsam giberdim orda bosunami bekledik
        ···
      2. 2.
        0
        Adamsın.
        ···
      3. 3.
        0
        Troll sanıp nicke baktım amk :D imdi nick bakılır
        ···
      4. 4.
        0
        ulan ahahhahahahahahaha komedi yeminle
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster