/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 351.
    +1
    kardeş falan değiliz. bu vatanı birlikte kurtarmadık. sizler gavura sakso çeken zaten yaralı olan devletinize ihanet etmiş bir milletsiniz. tutturmuşsunuz ağzınıza bir faşizm türküsü bir kürdistan mastürbasyonu, tece böyle tece şöyle. bugün ananı bacını ışid 5 dolara diyarbakır pazarında satmıyosa bunun kahramanı senin eşek giben gerillan değil şanlı türk askeridir. siz kürtlerin babası abdülhamid'e bile ihanet edebilecek kadar kansızsınız. siz değil türk'e kardeş, sokağındaki köpek bile olamazsınız. o yüzden varoluşunuzdan beri süren devlet kuramama geleneği yokoluşunuza kadar sürecek, 1000 yıldır bu toprakların yegane sahibi olan aziz türk milleti ise iç ve dış pislikleri atalarının şehid kanıyla tekrar temizleyecektir. artık sizin kardeşlik palavralarınızın zamanı da geçti. kimse size türk olun diye diretmedi. gidin hiç bir estetiği güzelliği olmayan gibsok dilinizi istediğiniz yerde konuşun. kimse sizi kürt diye dışlamıyordu lakin siz 17 ağustos depreminde minibüslerle deprem bölgesine gelip yağmacılık yaptınız, siz köşebaşlarında torba tuttunuz, kapı zorladınız, yan baktın diye 15 kişi adam yaraladınız öldürdünüz.

    siz türkiyeyi seven kürtleri bile tarayıp kurşuna dizecek kadar alçaksınız.
    ···
    1. 1.
      0
      1 Ben pkk li diilim neden bahsediyorsun anlamıyorum 2 biz ırak kürtleri olarak kardeş görüyoruz ve orda bir özerk devlet statüsü olmasını istiyoruz 3 kardeş olmamızı kabul etmiyorsan özerklik dışı çözümler geliştiririz.
      ···
      1. 1.
        0
        pkk ypg ne olduğün beni ilgilendirmiyor. amacınız aynı mı değil mi ? aynı ? kardeşlik falan yok . olmadı olmayacak. bizim kardeşimiz olan kürtler sizin hain dediğiniz kürtler.
        ···
      2. 2.
        0
        bizim kardeşimiz olan türkler de beyaz türkler dir.
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        senin gibilerin kellesini alacağımız gün yaklaşıyor. o gün için hazırlıklarımı yapıyorum merak etme *
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster