/i/İnanç

İnanç
  1. 76.
    +1 -1
    Siz neden adamin uckuruyla ugrasiyorsunuz ki? Hanginiz savasta eşi ölen kadinlari himayenize aldiniz korudunuz? Starbucksta oturmaya benzemez cihat. Sen evlatlik almayi bir yetimi sevindirmeyi düşündün mu hayatinda? Bir kadın peygamberimizle evlenmek isterse peygamberimiz de onunla evlenmek zorundaa ayetler bunu söylüyor. Sen istemedigin biriyle evlenmek nedir bilir misin? Bu ayet uckurla mi alakali sence?
    ···
    1. 1.
      -1
      asdasfvhagsvdas

      ulan her cümlenden cehalet akıyor be dostum, konuşmaya değmez. az düşün sorgula, hadi sana 'iyi uykular'
      ···
    2. 2.
      -1
      @19.2 şu entry ni okuyan mümin dini bırakır lan kaç yaşındasın?bi kadın(!) evlenmek isterse peygamber onunla evlenmek zorunda ve bunuda ayetler söylüyo he?
      ···
    3. 3.
      0
      Ahzab 50- "Ey Peygamber! Mehirlerini verdiğin eşlerini, Allah'ın sana ganimet olarak verdiği cariyelerini, seninle beraber hicret eden amcanın kızlarını, halalarının kızlarını, dayının kızlarını, teyzelerinin kızlarını ve peygamber nikahlamayı dilediği takdirde mü'minlerden ayrı sırf sana mahsus olmak üzere, kendisinin mehrini Peygambere hibe eden mü'min kadını almanı helal kılmışızdır. Biz zorluğa uğramaman için mü'minlerin eşleri ve cariyeleri hakkında onların üzerine neyi farz kılmış olduğumuzu bildirmiştik. Allah bağışlayandır, merhamet edendir."

      Sana biri gelse evlenmek istiyorum dese zorunda degilsin ama peygambere şart koşulmuş. Bu bir yüktür. Bunu anlamicak kadar salak mısın? Bu kadar uzak mısın dinden kurandan?
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster