/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 4176.
    +37
    Sen bana gerçek ismini verebilir misin, ben gidip resmini kullandığın kıza ismini söyliyim, atıyım başlığıda ? Ki ipni bulur, kim olduğunu çıkartırım ama uğraşmak istemiyorum, ben sana otelin adresini veririm sultanahmette, sorun değil. Sen gelebilecen mi ? Hesabın bile yeni açılmış hesap züt oğlanı, neyin artistliğini yapıyosun sen.
    ···
    1. 1.
      +3 -39
      kardeşim aksiyon olsun diye yaptık yoksa senin tersine gelmek için değil kardeşim adamsın adamın son harfisin helal olsun son dölüne kadar allaha emanet
      ···
    2. 2.
      +1
      Otele uğrarım adres ver panpa yazın otele ihtiyaç var
      ···
    3. 3.
      +16 -2
      dıbına koyim, benimle ilgisi olmayan şu kızı niye ifşa ettiğini söyler misin özelden, mesaj atıcam yoksa kıza böyle böyle dicem, anlat özelden, bulurum senin ismini de sorun değil. Uğraştırma beni boşuna, kendin anlat.
      ···
    4. 4.
      +1 -2
      mesaj atamıyorum öylesineydi eğer konuşmak istiyosan face linkini at ekliyim konuşalım yoksa kapansın konu şaka yaptık takunu çıkarma
      ···
    5. 5.
      +17
      Öylesine hiç konuyla ilgisi olmayan kızı mı ifşa ediyosun sen amk şaka olarak, yukarda ki entryni kaldır, ayrıca attığın kız mezun olmuş, biz hala mezun olmadık. Kaldır Entryni ifşa ettirme kendini, üstüne kıza söylerim, ifşa edip. Uğraştırma beni hadi. Bundan sonra kendi zevkiniz için konuyla ilgisi olmayan insanları da kendinize ortak çıkarmaya çalışmayın, ayıp günah.
      ···
    6. 6.
      -3
      abartma gel özele
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster