/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 226.
    0
    Lan zaten size özerklik değilde başka toprak versek yannanı yersiniz
    ···
    1. 1.
      0
      toprak isteyen yok. o topraklar zaten bizim şimdi gibtirgit.
      ···
      1. 1.
        0
        ulan huur çocuğu açıklasana Selçuklu devleti yıkıldımı anadoluda o kadar Türk beyliği kurulduda 1 tane k*rt beyliği neden kurulmadı huur çocuğu. Yoksa sonradan gelmemisiniz mk.
        ···
      2. 2.
        0
        biz hiç bağımsız devlet istemedik. şimdide isstemiyoruz. dilimize dokunmayın. özgür yaşamamıza izin verin. yeter. özerklik yeter.
        ···
      3. 3.
        0
        La dilinize kim ne diyo zaten. Ozgurlugunuze kim ne diyo. Bi türk surdan diyarbakira gitse amina koyuyorsunuz is yaptırmıyorsunuz. Ülkenin her yerinde is yapıyorsunuz. Daha nr özgürlüğü. Domalalim da gibin bari bi de
        ···
      4. 4.
        0
        sende haklısın pnp ama özerkliğin gelmesi lazım resmiyete geçmesi lazım kendimizi güvenceye almamız lazım. avrupada toplam 50 tane özerk devlet var biz de 1 tanecik istiyorum cok mu? kardes diyonuz. kardessek kuralım özerkligi. sonra gelip rahat ticaret yaparsınız ama Kürt kelimesine tahammülünüz yok ki sizin. hemen öşek demeye başlıyonuz. ırkçılıgı bırakmanız lazım.
        ···
      5. 5.
        0
        1. Sayfadaki gonderine de yorum yaptım. Ben hakiki Türküm. Ozumuz hoca Ahmed Yeseviye dayanır. Yunus Emrenin, Hacı bektas veli nin torunlariyiz biz. Biz de ırkçılık olmaz. Bizim türklügümuz irk birliğine dayanmaz. Ama bu topraklarda yaşayıp da sürekli bu topraklara saldırmak hainliktir. Sizi insan olduğunuz için sever, hoş görürüm ama bunlar tasvip ettigim şeyler değil. Kutsalınız şifanızı versin kardeş.
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster