/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 226.
    +2 -2
    dıbına kodumun kaçakçı kürdü bunu da kesin kaçak wi-fi ile yazıyorsundur. Ama yinede cevap vericem zırvalarına sırf incici kardeslerimin aklında soru işareti kalmasın diye:

    Önceliklen Türk değil 'ım. Şunu da bil ki Türk ırkı, öşex pardon kürt ırkı diye bir şey yoktur Türk milleti vs vardır. Irk tan kasıt beyaz -zenci- vs dir. Gelelim iddialarına:
    Hayvana tecavüz demişsin evet milyonda birde olsa bizde de (beyaz ırkta) böyle olaylar yaşandığı söylenir. Ama bu tamamen atalarımızın çok yokluk çektiği zamanlarda insan sanıp gibtiği kürtlerden şoparlardan türeyen binlerin marifetidir. Ayrıca bu tür durumlar bizde ayıplanırken sizde kürdün ilk göz ağrısı öşex tire kadar gider.

    Sex hikayelerindeki içest hikayelerin orjinal (isim sehır vs degıstırılmemıs) halini okursan olayların çogunun dıyarbakır mardın urfa vs geçtiğini görürüz. Ayrıca o hikayelerin çogu admınler tarafından yazılır. Bunlara bu kadar hurmet etmeseydınız bu sıteler ac kalırdı
    Evet kürtler ölen kardesının karısını töreleri gereği sahiplenecek kadar muhafazakardır. Bu konuda haklısın
    Tipsiz derken? Hiç keko görmediğine göre aynaya da hiç bakmıyorsun. Tamam biz (türkü çerkesi lazı) dünyanın en tipsiziyiz. O zaman bizi düşünerek dıbını parnahlayan analarınız bacılarınız ne oluyor bu durumda? Son olarak Abaza lar adamın zütünden şırıngasız kan alıp kızılaya bağışlayabilen asil nir millettir. Küfür etmesen iyi olur. islamiyet diyor amk keko nick ine bakmadan.
    Evet bu memleket sızın babanızın malı oğlum
    ···
   tümünü göster