/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 176.
    0
    Kürt-Türk , Müslüman veya başka inancı olan herkese selamun aleyküm.

    Irkçı veya ayrımcı değilim. Kürtlerin bir kısmınıda kardeşim gibi görürüm.

    Maddock kardeşim bu topraklardan kürde ekmek anca özerkliksiz çıkar. Barış barış deyip özerklik istiyorsunuz bazılarınız dağlarda bizim ırkımızı yok etmeye devletimizi elimizden almaya çalışıyor.Bu özerklik dediğin işi savaşla asla beceremezsin. internette bir sürü hain pkk tuzakları var.

    Ben ırk, dil ve din ayırt etmem. Allah'ın yarattığı bir varlıksınız ve hepimiz insanız hiç kimsenin birbirinden farkı yok. Kürt'e dağda bizlerle (pkk) savaştığı için dağlı , köylü vb. kelimeler söyleniyor.

    Ama kardeşim tarihiniz dünyadaki ilk insandan bu yana olsa bile siz burada yokken savaşıp kazandık ve yardım etmediniz diyen yok. Savaşta yanımızda olan kürt kardeşlerimizde vardı evet.

    Ama siz bir ülkeyi , devleti parçalamayı yok etmeyi dünyadan silmeyi hedefliyorsunuz ki bu da bir imkansız.Özerklik konusuna gelince taraftarı değilim, istemem ve ülkemde yaşamalarını elbette isterim.Çünkü din dil ırk ayırt etmeden bir sürü savaş mağduru insanı ağırladık bunlar marifet değil insanlık görevimizdir. Siz siz olun devletleri, dinleri , dilleri ve ırkları ayırt ederek insanlığınıza küfür etmeyin. Yaşadığımız topraklar hiçkimseye ait değildir olamaz olmayacaktır da.Yaratmak bir tek Rabbim'e mahsustur.
    ···
   tümünü göster