/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +21 -2
    Bende kürdüm. Bunun gibi şerefsiz köpekler yüzünden hayatım boyunca terörist gözüyle baktılar bana. Ben ülkemi seviyorum. Osmanlı ve Türkiye bana ve diğer kürtlere bir vatan verdi. Vefa borcum var en başta onlara. Ama kürtlere ırkçılık yapanlar ve bu ülkeyi bölmeye çalışanlar bu ülkeye ihanet edenlerdir. Bu ülkenin milli bütünlüğunu bozanrdır. Evet kürdüm fakat TC nin bir vatandaşıyım. Kimse bende bu ülkeyi bölmemi de istemesin kürt kimliğimi unutmamıda istemesin.
    ···
    1. 1.
      +2 -14
      asıl senin gibi şerefsizler yüzünden bir olamadık. senle o kadar taşak geçiyorlar hala zütlerini yalıyorsun sen tam bir ocsun hain. biz bir bir olalım varya gibemeyecegimiz kalmaz bu devirde.
      ···
    2. 2.
      +15 -1
      Lan gibtir gözümün önünden yavşak. Ben ülkemi seviyorum. Senin gibi itlerin kuracağı ülkeye de kalmadım. Ben bu ülkenin vatandaşıysam bu ülkeye ihanet etmem. Devletin bekası içinde herşeyi yaparım. gibtir dağ da itlik yap. Zerdustluk eğitimi al. Apo ateist gidin onunla dini kurtarın. Bu ülke senin gibi şerefsizlere kalmadı.
      ···
    3. 3.
      +2 -8
      ulan asimile huur çocugu azıcık özüne dön
      ···
    4. 4.
      +7 -1
      Ben özümdeyim merak etmeyin. Kürt kimliğimi kaybetmedim. Ama ben bu ülkeye borçluyum. Yıllardır içinde yaşadığınız ülkeye ihanet etmeye utanmayacakmısınız adi herifler. Ben size kimliğinizi kaybedin demiyorum. Sadece ülkeye ihanet etmeyim. Devlete sahip çıkın
      ···
    5. 5.
      +5
      Evet.Bir olmak için bebek katlediyorsunuz. Asker vuruyorsunuz. Sonra özgürlük, barış, kardeşlik.
      ···
    6. 6.
      +4
      Kardeşim özgürlük barışı kan dökerek getiremezsin. Ben bunun bilincindeyim. Ama cehaletin kürtleri getirdiği hale bak. TBMM boşuna kurulmadı.AYM bosuna kurulmadı hakkınızı dağda arayacagınıza orada arayın
      ···
    7. 7.
      -6
      mecliste arıyoruz zaten bin. özgürlük değil özerklik istiyorz. bebeği katledenler teröristse jitemdir terörist jitemi kuran devlettir git ona havla lan kucu. aksini iddia eden foşik türktür kaynak: http://www.muratuz.org/20...-bebegi-biz-oldurduk.html gel bize katıl mücadelemize.
      ···
    8. 8.
      +6
      Merdiven altı siteleri bana örnek olarak gösterme. Faşizmin daha anldıbını bile bilmezken bana doğru anırma.
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster