/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +12 -1
    Bu topraklarda bizden önce Rumlar, Pontuslular, Gürcüler kısacası herkesten çok Anadolu'da hakkı olan Ermeni'ler yaşardı. Gün geldi Orta Asya çölleşti. Dedik zaman göç zamanıdır. Nice diyarlar gördük nice medeniyetler yıktık.En sonunda Anadolu'yu gözümüze kestirdik. Nede olsa bereketli topraklar.

    Neyse Malazgirt'te kazanmakla bitmedi iş. Oraya zorlaya zorlaya bütün halkların kökünü kazıdık.En başta Rum köpeklerinin kökünü kazıdık.Öyle bir kazıdık ki Başkentimiz dedikleri istanbul'da bile şuanda Rum kitlesi bulamassın. Sonra Gürcüleri kazıdık topraklardan.En son Ermeniler'i teker teker kovduk bu topraklardan.Şimdi soykırım diye ağlıyorlar.Öyle bir kuyruk acısı oluşmuş ki Eurovision'da bile siyasi konulu şarkı yaptılar.

    Şimdi söyle bana. Senin atan kimdir?Sen nereden geldin?Sen kimsin ki Tek Allah inancını soyunun en köklü kısımına yerleşmiş bir halkın dinini sorgularsın?Sen kimsin ki bu topraklarda nice kanlar döken bu halkı, bu ırkı, bu medeniyeti sorgularsın?Amk ateş müptelalarına bak hele. Soysuz köpekler. Dağ domuzları sizleri. Kimsiniz lan siz?

    Bu ülkede kimse burası benim toprağımdır diyemez. Malazgirt'te daha 1 halkla etkileşime girmemiş domuzlar gelip bize mi yardım ediyor? Ulan lisede 2-3 dersi dinleseydin islam'ı sizden daha önce kabul eden Türk kitleleri olduğunu bilirdir. Kürtler islam uğruna bir şey yapmazken bizler Viyana'ya, Moskova'ya, iberya'ya kadar islam'ı zütürdük. Osmanlı'nın mottosunun Kutuplara kadar islam'ı yaymak olduğunu bilmelisiniz artık.

    Neyse size karşı beynimi zorlamıcam.Ne kültürünüz, ne şekliniz, ne düzgün bir surat tipiniz var. Kıllı dağ domuzları sizi.
    ···
    1. 1.
      -6
      http://www.medyafaresi.co...-Turk-denirdi_125931.html
      ···
    2. 2.
      +6 -2
      Amk kürdü. Bana bunun cevabını ver. ittihat ve Terraki zaten Türk Milliyetçisidir bana bu yalanlarla gelme.Git dağında yaşa işte orada istediğin kadar domuz eşek gib.
      ···
    3. 3.
      -4
      ama anan burda onu terkedemem ananı da yollarsan daglara giderim giberim yaşarım
      ···
    4. 4.
      +8 -1
      @abico'nun söyledikleri doğru, bunun farkındasın. Ama kürt olduğun için midir, anlayamayız tabi, tekrar ediyorsun. Alâkasız bir yerde, almışsın kopyalamışsın bir şeyi, yapıştırıyorsun... Kendin de bunu oluşturamayacak kadar acizsin, savunma kürtoğlu. Sen o videodakiler kadar bile olamazsın. Gelmişsin inci Sözlük'te bir şeyleri savunmaya çalışıyorsun, onu da adam gibi yapamıyorsun. gibtir git nerede ne taku savunursan savun. Her şeyde iki taraf vardır. Sen gibmekten bahsederken, biz de açıp gibilmeyi bekleyecek değiliz. Yazıyla iki rakamla 2 mısrayla açıklayalım;

      Saldırıya savunma, savunmaya saldırı.
      Evrenin en temel yasasını öğren, ey amcık hoşafı...

      Bir de, okuyan herkese ithafen, şiirin orijinali aşağıda bulunabilir;

      "Ne Arabım ne iranlıyım ne Türküm,
      Ne de dağa çıkabilirim, ben korkuluyum...
      Eğer okursan tarihte der
      Ben hep kürdüm, ben hep ucuzum...

      Biji Azadi Lo falan demeden, seni azad ettim. Artık cariyem değilsin.

      Edit: Anan falan diyor bu. Hayatta kovuşturma mercisinde kalmış küçük pekekent.
      ···
    5. 5.
      +2
      Her şeye anne avrat karıştırılmaz. Bağımsızlıktan bahseden bir insanın önce vicdani ve ahlaki kuralları yerine oturtulmalıdır ki birbirinin annesine küfreden bir toplum daha yoktur, zira Kurtuluş Harbi seyrederken Rum'ların anasına küfretmedik. Onun yerine mermilerimiz bittiğinde süngüyle hücum ettik. Eğer bağımsız olmak istiyorsan ahlaki düzenini yerine oturtup öyle iste. Kürtçe denilen dilde bile Göktürk izleri bulunuyor.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster