/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 3801.
    +84 -11
    Final (3)

    O geceden sonra günler geçti, bir kez daha aradım, açmadı, 14 Şubat'a az kalmıştı, o günde kapısında nöbet tutacaktım. En azından biri gelir sarılır öpüşürlerse neden gittiğini bilirim, neden gittiğini öğrenirim diyordum kendi kendime.
    Ailem bana içler acısı halde bakıyordu. Alkolik olmuştum dıbına koyim. Okulda filan hocalarda bakış açılarını değiştirmişlerdi bana, öyle böyle geçiyordu zaman ara sıra gidiyordum okula devamsızlık için imza atıyordum, karşılaşıyorduk Melisle, 1-2 gün alkolden uzak kaldım, 14 Şubat'a yakın okula gittim, Melis ordaydı, matematik hocası ortak ödev vereceğini söyledi. Melisle ben olunca Melis itiraz etti, istemiyorum hocam dedi. Bir şey demedim, değişti eşler, o gün öğle arası otele gittim. Baba ben okulu bırakıyorum dedim.
    Hiç bir şey söylemedi, sonra konuşmaya başladı, gitmezsin bundan sonra okula, gelir otelde benimle birlikte çalışırsın, kötü bir yerde işletme kazan, adın üniversite mezunu olsun hem askerlikte uzar biraz dedi. Kafama yattı. Okula gitmeme gerek yoktu zaten. 12.Sınıfların ayrıcalığı var, Şubattan sonra geliyim otele topalıyım biraz kendimi dedim. Kabul etti, hayatı düzene sokacaktım, 14 şubat geldi çattı, gittim yine gözükmeyecek bir yere baktım bir lavuk geliyor, başladı beklemeye, kalbim paramparça olmaya başladı, bekledi bekledi.
    En sonunda çıktı biri binadan Melis değil, sevinçten ağlayacaktım bu sefer amk. Uzun zaman sonra yaşacayacaktım o duyguyu. Yine bekledim, sabah 4 gibi döndüm eve ne giren ne çıkan olmuştu amk. Bu sefer alkolü önceden zulalamıştım, eve geldim içtim sonra uyuyakaldım. Mart'a kadar içtim. Alkolik olmaya devam ettim, kokudan eve girilmiyordu, saçım başım dağıldı, saç sakal birbirine karıştı, leş gibi kokuyordum, işe başlayacağım için yeniden duşa girdim bi, kıyafetleri attım makineye, yeni kıyafetler almıştım onları giyindim duştan sonra, evi havalandırdım, alkolü bırakıyorum dedim kendi kendime, berbere gittim, saç sakalı toparlattım. Gittim otele, babam bile tanıyamadı beni amk o kadar aydan sonra. Geçtim yine resepsiyona, Ayşe ablayla konuştuk. Anlamıştı ayrılığı, sıkma canını dedi. Eyvallah dedim. Bir kaç geleni yönlendirdim, yeni otelde açılacaktı az kalmıştı. Neyse bir aile geldi, Yaşıtım 2 kız, birbirlerine çok benziyolar, Ailesiyle birlikte, babam karşıladı, önemli kişilermiş, bu 2 kız ikiz beyler anladım bunu, babaları bir iş için gelmiş, ağırladı babam bunları, bende resepsiyonda takılmaya devam ettim. Sonradan babam 2 kızla geldi. Melis ve Melisaya oteli gezdirir misin hikayeci dedi.
    Önce bi dondum kaldım, sonra olur dedim gülümsedim, kızlarla konuşarak oteli gezdik. Melisle muhattap bile olmak istemedim, sadece normal bir otelci gibi, yavşaklık yapmadan şu şöyle bu böyle, burda bunlar derken telefonlarını aldım ama sadece aldım ayıp olmasın diye, bir şey olursa 7/24 açık telefon hesabına yattım. Meliste kaldı aklım, tam unutuyorken Allah dalga geçti benimle resmen amk.

    https://www.youtube.com/watch?v=qeasqAw5K_A

    Sarı saçlarını deli gönlüme
    Bağlamışım çözülmüyor mihriban mihriban
    Ayrılıktan zor belleme ölümü
    Görmeyince sezilmıyor mihriban
    Sevdiğim mihriban

    Yar değince kalem elden düşüyor
    Gözlerim görmüyor aklım şaşıyor
    Lambada titreyen alev üşüyor
    Aşk kağıda yazılmıyor mihriban
    Sevdiğim mihriban

    Tabiblerde ilaç yoktur yarama
    Aşk değince ötesini arama
    Her nesnenin bir bitimi var ama
    Aşka hudut çizilmiyor mihriban
    Sevdiğim mihriban
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +76
      1 damla yaş süzüldü, süzüldü, süzüldü...
      ···
    2. 2.
      +45
      Buyurduk rez
      ···
    3. 3.
      0
      Mihriban babaamme amk
      ···
    4. 4.
      0
      Efkarlandım suyu sek atıyorum bin
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster