/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 3801.
    +87 -1
    Final (2)

    O gün uyuyamadım, su bile içemedim diğer gün aradım, numarasını değiştirmemişti ama açmadı, aradım açmadı, aradım aradığını kişiye ulaşılamıyor dedi.
    Facebook hesabıma girdim. Mesaj atmak istedim, engellemişti, keyloggere baktım duruyor, facebook hesabına baktım, erkeklerle konuşmuyor.
    Kızlarla konuşmalarına baktım hemen, Ebruya bahsetmiş ayrılıktan nedenini söylememiş. Kapattım bilgisayarı çıktım dışarı, ne var ne yok aldım alkol olarak.
    Geldim eve iç babam iç, içtim, şaka olma ihtimali de yoktu artık, içtikte düşündüm, düşündükçe içtim. Bir kaç kez babam aradı, sarhoş olduğumu anladı, geldi benimle kaldı.
    Bir kaç kez içtim, o kafayla okula gittim, geri gönderdiler, müdür yardımcısı ilgilendi, 12lere karşı zaafı var galiba, Melis beni o halde gördü hiçbir şey söylemedi.
    Yılbaşı geldi. O gün geçmedi, hissettiğim şeylerin tarifi yoktu, Erenler çağırdı gitmedim, saat 20'den sonra Melis'in evinin önünde görünmeden nöbet tuttum.
    Dışarı çıkacak mı, konuştuğu biri var mı diye ama yok, çıkmadı saat sabah 4 civarı gittim alkol bulmaya çalıştım, bulamadım, eve geldim, bir kaç şişe bir şey vardı.
    Onları içtim kesmedi, çıktım dışarı nerde var açık tekel diye sordum soruşturdum, buldum bir tane kimlik istedi 18'i henüz doldurmadığım için vermedi bende gibtirdim gittim Kadıköy kayalıklarına.
    Düşündüm, acaba şimdi ne yapıyor, mutlu mu ? Napıyım diye düşündüm, hep sığındığım bir basketbol vardı benim, şimdi gitsem değişen bir şey olur muydu ? Sanmıyorum.
    Melis'in yokluğunda hiçbir şey yolunda gitmezdi biliyordum amk. Eren'de öğrenmiş Ebru'dan ayrıldığımızı belli etmiyordu ama ağzımı arıyor gibiydi.
    Yine başladık Erenle içmeye, hiçbir şey konuşmadık, sadece içtik, hiçbir şey söylemedi, yıkıldığım belli oluyordu.
    Eski günler geliyordu aklıma, niye böyle olmuştu, neden soğumuştu benden düşünüyodum. Tamam ilişkimiz çalkantılı dönemden geçmişti.
    Fakat bunu atlatmıştık, geride bırakmıştık her şeyi, her şeye yeniden başlamıştık hani ? Neden diye soruyordum kendime. En kötüsü de buydu, bilmemek.
    gibtirip giden, hayatı sana zindan eden insanın neden gittiğini bilmemek. Geceleri bu insan için uyuyamamak, sudan çok alkol almak, yemek yemeyi bırakmak.
    Etrafında ki insanlara rezil olmak, işte buydu. En sonunda Eren üzme kendini üniversite için ayrılmıştır dedi. Bir şey demedim.
    Çağırdım yanıma garsonu, Fuat Saka- Şimdi Ne Yapar dedim. Çok geçmeden çalmaya başladı.

    https://www.youtube.com/watch?v=RO-8kmSZb9o

    Dertli dertli çalıyor saz
    Ağlıyorum bu akşam bu barda
    Parça parça olmuş gönlüm
    Kırılmış bir kadeh gibi yerde

    Katılmıyor türkülere
    Gözgöze elele susuyorduk
    Tele kulak verip yalnız
    Sessizce bağlama dinliyorduk

    içkimizi hatırladım yanyana aynı masada

    Şimdi ne yapar kimbilir
    Hangi yerlerde dolaşır

    Rast gelirsen bir gün ona
    Getir aynı meyhaneye
    Gizleneceğim bir köşede
    Onu biraz görmek için

    içkimizi hatırladım yanyana aynı masada

    Şimdi ne yapar kimbilir
    Hangi yerlerde dolaşır
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +28 -1
      Gözlerim doldu amk be ciddi ciddi
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      ben agladım mk varya neyse
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      ciddi ciddi ağladım mk huur melis
      ···
    4. 4.
      0
      ağladım lan :/
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster