/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 3701.
    +87 -6
    Ordan evime geçtik, yan yana yattık sarıldı bana, daha büyük evimiz olacak aşkım dedi. Artık gizli kapaklı olmayacak aşkımız dedim. Çocuklarımız olacak dedi. Geceleri uyanıp bizi uyutmayacaklar dedim. Olsun uyutmasınlar dedi. Prison Breakten gördüğüm repliği yapıştırdım. Sen gelene kadar yerini sıcak tutarım dedim. Keşke çalıntı yapmasaydın dedi, bebeği ben emziricek değilim dedim. Senden iyi bir baba olmanı bekleyemezdim dedi, nasıl sevgiliyim dedim. Her anlamda istediğim kişisin dedi. Sence nasıl bir eş olurum dedim. Düşünüyüm bir dedi, bence kılıbık olursun dedi, olur muyum dedim. Olursun olursun dedi. Güldüm sadece, tamam kılıbık olmasan bile beni kırmazsın sen, kıyamazsın bana dedi. Yani senin için iyiysem çocuklarımız içinde iyi olurum dedim.
    ···
    1. 1.
      +173 -4
      Yav kardeşim iyi güzel yazıyosun, manyak gibi kaptırdık okuyoruz da bazen yazdığın detaylara durup küfretmeden edemiyorum. "Artık gizli kapaklı olmayacak aşkımız dedim" bu ne lan şimdi okuldaki hocalardan, ailelerinize, arkadaş çevrenizden eski sevgililerinize kadar duymayan kalmadı sevgili olduğunuzu hala sır laf olsun diye " gizli kapaklı" diyosun. Ulan kızın ailesiyle tatile gittin kayınpederle aynı odada kaldın daha ne gizlisi. Yorumu yazayım derken daha da sinirlendim amk. Neyse iyiyim şimdi.
      ···
      1. 1.
        +25
        Olm gizli gizli gibiyo ya kızı artık herkes bilecek gibtiğini
        ···
    2. 2.
      +22
      Kardeşim gizlice hikayeci gibmedi mi bunu? Gizlice evlerine kaçıp gibmediği halde göğüsleri zütürmedi mi? Hikayeyi okumuyo musun?
      ···
    3. 3.
      +4
      Amk kayınpederle aynı odada kalmış ben babamı evde donla görünce gibtiri çekiyorum amk kafanı gibiyim
      ···
    4. 4.
      0
      Ayraç #161156793
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster