/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +23 -18
    Evet beyler ailecek aldığımız bir karardır.Bu seçimlerde sandığa gitmiyoruz çünkü adaylara ve Ülkeye karşıda bir samimiyetmiz kalmadı

    AKP=Beyler şunu kabul edelim 2010'a kadar bizim aile olarak alım gücümüz yükseldi şahsen ülke iyi bir ekonomik atılım yaptı. Ancak 2011 den sonra bildiğimiz dexter kendi yüzünü gösterdi.

    -Sırf cemaat'i bitirmek için anasını gibti eğitim sisteminin. Kardeşimi özel okula yazdırdık 7 milyar zütümüze girdi babam asgari ücretli mk devlet okullarıda ortada .Bir insan sırf kendi çıkarları için halkını bu duruma düşürürmü

    -Ve 17 aralık'daki yolsuzluğu görmemek için kör olmak gerekir. Devletin adalet sistemi yarra yedi. Yapılanlar ortada dıbına koyim böyle ülkenin diyesim geliyor .Sırf gündemi meşgul etmek için saçma sapan davalarla halkı 7 yıl oyaladılar.

    CHP=Beyler kimse burda chp şöyle chp böyle demesin mk chp herzaman orta ve üst düzey gelirlilerin partisi olmuştur kesinlikle halkın salt yoksul tabanına inememiştir.

    Ve sanki chp iktirada gelirse biz üvey evlat konumuna düşecek gibi hissediyoruz.

    Ve gerçekten ne kadar aksi politikalar güdülüyor gibi gösterilsede yine toplumun muhafazakar kesimi hor görülecektir. bu sebeplerden dolayı onlarada oy atamıyoruz

    MHP=Bence millyetçi kesimin millyetçilikden anladığı kürtleri biraz ötekileştirmekdir.Yok mok çekselerde ellerine güç geldiğinde gördük neler olduğunu(tansu çiller)

    Ben türk olmama rağmen kürt kardeşlerimin haklarının özgürlüklerinin kısıtlanacağını düşündüğümden oyumu mhp ye veremem.
    Ve milliyetçilik kavramı bir ülke içinde yaşayan her insanın kardeş gibi görülmediği sürecede milliyetçi olamam.

    HDP=Her ne kadar demirtaşın ılıman tavırları güzel sözleri, aklı başında konuşmaları olsada işin arka tarafını görmemek için kör olmak gerekiyor.
    Aynı şekilde bunlarında eline verilecek ufacık bir güç ile ılıman tavırları sertleşir ve asıl ideolojileri için adımlar atmaya başlarlar.

    Bunların haricinde oy atacağımız bir partininde bir amaca hizmet etmeyeceğinden dolayı biz namusumuzu oy atmayarak koruyoruz.
    Şimdi bir cahilmi suçludur yoksa daha fazla çıkar için ruhunu satan aklı başında görünen huur çocuklarımı.
    gibmişim böyle ülkeyi biz kardeşliği öğrenemedik öğrenmicez.Şunları yazarken şerefsizim aglıyasım geliyor.
    neyse biz gitmiyoruz işte mk içimizden gelmiyor.

    Beyler ben akparti düşmanı değilim şuanki tüm partilerin düşmanıyım. Boş oyun akp ye gidiyor diyen arkadaşlarım var ya dıbınıza koyduklarım bu bir tepkidir halkın yarısı sandığa gitmesin bakim ne oluyor. fransada yaşanan olay halkın yüzde 38 i gitmemişti sandığa ve bir mesaj vermişlerdi mk siz akpartiye oy gitmesin diye saçma sapan partilere verin bir azda onlar gibsin.ama ben tepkimi böyle koyuyorum beyler.
    ···
   tümünü göster