/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2
    Merabalar inci sözlük. Size bir şizofren adamla aramda geçenleri anlatmak istiyorum, manisalıyım. pgibiyatri bölümü okuyordum ve başarılı bir öğrenciydim tez için o saçma sapan delilerin olduğu hastaneye gidicektim. Ama bunu yapmak zorundaydım bir şizofrenin pgibolojisini anlamam bunu da rapor haline getirmem gerekiyordu üstelik bunu bölüm başkanımıza sunacaktım. Yıl içinde başarılı bir öğrenci olmama bir kez daha lanet ettim..
    hastaneye gittiğimde bembeyaz duvarlar huzurdan çok insana rahatsızlık veriyordu. Hastane müdürüyle önceden görüşülmüştu ve direk odasina girdim. Biraz şişman kel bir adam koltuğunda oturuyordu. Elimi uzattım ve meraba ben may vassap dedim.
    ziyaretiniz daha geç olacak diye düşünmüştük falan dedi ve bana belgeleri gösterdi. Bissürü saçma sapan belgeleri imzaladıktan sonra görevliler eşliğinde hastalarla gorüsebiliceğimi söyledi. Özellikle neden bir şizofren olması gerektiğini sordu. Bende hastalığın tedavisi hastanın pgibolojisi ile ilgili bir araştırma olduğunu ve bölüm başkanımızın bunu istediğini söyledim. Yapmacık bi gülümseme kondurdum birde. Ilerlerken bir adam daha yanımıza geldi ve baş pgibiyatrisimiz nevzat bey size eşlik edecek dedi, bende tamam zaten uzun süre buralardayım diyerek adamı takip ettim. Her hastanın ayrı bir odası olduğunu, hastalıklarının seviyelerine göre ayrıldığını öğle molarında gozetmenler eşliğinde hastane bahçesinde gezebildigini söyledi.
    ···
   tümünü göster