/i/İnanç

İnanç
  1. 126.
    0
    Lan kuş beyinli, git herhangi bir kalemi al eline.Bak kalem diyorum sana , kolay bir mekanizma.Şimdi sana desem bir kalem var rüzgar bunu yonta yonta yaptı, şekilde verdi bide mürekkep akıttı. Bana direk gibtir çekersin. Bunu birinin yaptigini tesadufun olmayacagini bilir ve gulersin hatta."1 kalem bile sahipsiz değilken koskoca kainat nasıl sahipsiz(başıboş) olabilir?
    ···
    1. 1.
      0
      karşim olmaz deme olabilir. https://youtu.be/WLAKyGotklQ?t=1m35s
      ···
    2. 2.
      0
      Olamaz , olmaz. Dünya güneşe 1 cm yakın olsa dünya yanar ,dünya güneşe 1 cm daha uzak olsa dünya donardı. Bilişimsel bir gerçek arastirabilirsin. Daha bunun gibi binlerce düzen ve mizan mevcuttur kainatta. Kuru tahtadan meyveyi yaratan Rabbim ne büyüktür! Bunları inkar eden , elbet Allahın huzurunda hesabını çetin bir şekilde verecektir. Maddock kardeşim ,aklını kullan ve islamı tamamen benimse. Geçici dünya hayatı , ebedi bir hayatını yakmasına izin verme
      ···
      1. 1.
        0
        kapak gibi olmuş. cevabım burda pnp http://www.incisozluk.com.tr/e/161139889
        ···
      2. 2.
        0
        Dünyanın dönüşüyle alakalı , bir yuzi güneşi gormezken kıs , diğer yuzu tam görürken yaz yasaniyor. Güneşin yaklasip uzaklasması söz konusu değil. inanmamak isteyene ne söylesen kâr etmez.Ölünce görürsün Allah var mı yok mu !
        ···
   tümünü göster